Dış Kaynaktan Subay Alımı için İkinci Çağrı 22 Nisan'da Yayımlanacak

TSK 2020 yılı Dış Kaynaktan Muvazzaf Subay alımı için ikinci çağrı 22 Nisan'da MSB Personel Genel Müdürlüğü Personel Temin Dairesi sayfasından yayımlanacak.

Dış Kaynaktan Subay Alımı için İkinci Çağrı 22 Nisan'da Yayımlanacak

Türk Silahlı Kuvvetleri 2020 yılı Dış Kaynaktan Muvazzaf subay alımı için 1. çağrı için işlemler sona ererken, ilk kayıt döneminde kayıt hakkı kazanamayanlar için ikinci çağrının 22 Nisan'da yayımlanacağı ve adayların kayıt işlemlerinin 26-27 Nisan tarihleri arasında gerçekleşeceği kaydedildi.

MSB Personel Genel Müdürlüğü Personel Temin Dairesi Başkanlığı'ndan yapılan duyuruda, "Türk Silahlı Kuvvetleri subay alımı ilk kayıt döneminde kayıt hakkı kazanamayan adaylar için ikinci çağrı 22 Nisan 2021 tarihinde yapılacak ve bu adayların kayıt işlemleri 26-27 Nisan 2021 tarihleri arasında, 08:30-17:00 saatleri içerisinde, 5'inci maddede belirtilen yerlerde yapılacaktır. Bir aday birden fazla başarı sıralama listesinde bulunabilecek, önce hangi sınıftan sıra gelirse o sınıf için çağrı yapılacaktır. 28 Nisan-07 Mayıs 2021 tarihleri arasında eksik kalan kontenjanlar için ayrıca bir ilan yapılmayacak, Kuvvet K.lıkları kayıt merkezlerince kontenjanlar doldurulana kadar sırası gelen aday telefon ile aranarak kayıt için davet edilecektir. Bu nedenle adaylarımızın, sistemde kayıtlı bulunan telefonlarını kayıt faaliyetleri boyunca açık bulundurmaları önem arz etmektedir. Aranıldığında bu telefonlarda bulunmamanız hak kaybına uğramanıza neden olabilecektir. Size yapılan telefon tebligatından sonra 48 saat içerisinde kayıt işleminizi yaptırmamanız halinde kayıt hakkınız iptal edilecektir. Tarafınıza kayıt için çağrı yapılması durumunda yapmanız gereken hususlar hakkında 5'inci maddede bilgi verilmiştir. 07 Mayıs 2021 tarihinde kayıt faaliyetleri tamamlanacak olup daha sonra ilave çağrı ve kayıt işlemi yapılmayacaktır. 3. Herhangi bir Kuvvet K.lığına kayıt yaptıran adayın diğer Kuvvet K.lıklarındaki adaylığı ve kayıt hakkı sonlandırılacaktır." denildi.