Dini Nikahlı Çift Boğazı Kesilmiş Halde Bulundu! Korkunç Cinayette Sır Perdesi Aydınlandı

Malatya'da dini nikahlı Hüseyin Ördek ve Nergis Beyaz çifti, bıçakla boğazları kesilmiş vaziyette ölü bulundu. Çiftin ölümüne ilişkin sır perdesi ayrıldı. Hüseyin Ördek'in önce tartıştığı eşini daha sonra kendini bıçakladığı öğrenildi.

Dini Nikahlı Çift Boğazı Kesilmiş Halde Bulundu! Korkunç Cinayette Sır Perdesi Aydınlandı

Olay, dün akşam saatlerinde Yavuzselim Mahallesi'ndeki TOKİ konutlarında meydana geldi. 4 katlı apartmanın en üst katında oturan dini nikahlı Hüseyin Ördek ve Nergis Beyaz arasında iddialara göre, maddi geçimsizlik nedeniyle tartışma çıktı.

Tartışma büyüyerek, kavgaya dönüştü. Hüseyin Ördek, mutfaktan aldığı bıçakla eşinin boğazını kesti. Beyaz , kanlar içinde yeree yoğılırken, daha sonra Hüseyin Ördek aynı bıçağı kendi boğazına sapladı. Bu esnada kendi odasından, oturma odasına giden 7 yaşındaki çocuk, annesi ve babasını kanlar içinde görünce bağırmaya başladı. Çocuğun sesini duyup gelenler polis ve sağlık ekiplerine sevk edildi. Hastaneye kaldırılan çift buradaki tüm çabalara rağmen kurtarılamadı.

Ölen çiftin 7 yaşındaki çocukları emniyetteki pedagog eşliğindeki ifadesinde, "Annemle babam maddi geçimsizlik nedeniyle sürekli tartışıp, kavga ediyorlardı. Akşam da yine aynı şekilde kavga çıktı. Ben odamdaydım. Kavga devam ederken, bir anda sessizlik oldu. İçeri girdim ve annemle babamın kanlar içerisinde yerde olduğunu gördüm. Bağırmaya ve ağlamaya başladım, hemen komşular geldi, çok kötüydü, şoka girdim" dedi.