Çiğ Köfte Acı Diye Çalışanı Darbeden Saldırgan: İstediğimi Döver, İstediğime Söverim

G.Ş. isimli şahsın bir çiğ köfteci dükkanında çiğ köftenin acı olmasına sinirlenmesi ve çalışan genci darbetmesi sosyal medyada kısa sürede en büyük tepki çeken olaylardan birisi haline gelmiş, ilgili şahsın çalıştığı firma genç adamı darbeden saldırganı işten kovmuştu.

Çiğ Köfte Acı Diye Çalışanı Darbeden Saldırgan: İstediğimi Döver, İstediğime Söverim

G.Ş. isimli şahıs sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, çiğ köftecindeki olayla ilgili insanların arka planı bilmediğini, basuru olduğunu ve bu konuda çiğ köfteciyi uyardığını, fakat buna rağmen acı çiğ köftenin kendisine verildiğini, genç adamın ise kendisine küfür ettiğini söyledi. Görüntülerde ise çiğ köftecide çalışan gencin küfür ettiği herhangi bir kısım yer almıyor.

Sosyal medya hesabından kendisine tepki gösterenlere yanıt veren şahıs, istediğine küfür edip, istediğini dövebileceğini buna kimsenin karışamayacağını yazdı. Görüntülerde vahşice saldırdığı çalışanla ilgili, "Hak edene hakkını verdim sadece " tarzında ifadeler kullanan saldırgan, daha sonraki mesajlarında ise, "Nolur iş bulmama yardım edin 3 çocuğum var açlıktan ölürüz bir nolur" ifadelerini kullandı.

Yeni iş haberleri yayımlandı. Ortaöğretim mezunlarından kamu personeli alımı haberinin detayları ve sadece iş haberlerine göz atmak için TIKLA VE ÜCRETSİZ KATIL.

Kadın-erkek diğer adaylarla arkadaşlık kurup bilgi alışverişinde bulunmak için uygulamayı indir. TIKLA VE İNDİR.