Çarşı ve Mahalle Bekçisine Çirkin Saldırı: Sen Kimsin Bana Maske Tak Diyorsun, Maaşın Ne Kadar?

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın açıklamalarında en riskli iller arasında gösterilen Bursa'da denetimler sıkılaştırılırken, Mudanya sahilinde gezen bir kişi cezai işlem uygulayan mahalle bekçilerine direnerek, "Sen kimsin, senin maaşın kaç?"  diye tepki gösterdi. İlgili şahıs gözaltına alındı.  

Çarşı ve Mahalle Bekçisine Çirkin Saldırı: Sen Kimsin Bana Maske Tak Diyorsun, Maaşın Ne Kadar?

Bursa Mudanya Sahili'nde güvenlik güçleri zor şartlarda görevini yerine getirmeye devam ediyor. Görev yapan polis ve mahalle bekçilerine tepki gösteren vatandaşlar gözlemlenirken, maske takmadığı için bir şahıs cezai işlem uygulanacağı esnada gözüne kestirdiği Mahalle Bekçisine, "Sen kimsin, bana maske tak diyorsun, ne kadar maaşın var senin?" şeklinde tepki gösterdi.

KOLLUK KUVVETLERİMİZE YAPILAN HAKARETLER BİZE YAPILMIŞTIR

Mahalle Bekçisi'nin üzerine de yürüyen şahıs polis ekiplerince gözaltına alınarak polis merkezine götürüldü. Maske takarak kurallaraa uyan vatandaşlar ise şahıslara tepki gösterdi. S.E. isimli bir vatandaş olayla ilgili, "Burada halkın sağlığı için çalışan insanlara yapılan çirkin saldırılardan bıktık. Polisimize, bekçimize, askerimize hakaret bize hakaret demektir. Bu terbiyesizler hem maske takmayarak diğer insanların sağlığını tehlikeye atıyor, hemde bu şartlarda görev yapan insanları maaş ile görevleriyle aşağılamaya çalışıyorlar" ifadelerini kullandı.