Amasya'da Gönüllü Seferberlik Başlatıldı! "14 Gün Dişimizi Sıkalım"

Amasya Valiliği öncülüğünde koronavirüsle mücadele kapsamında gönüllü seferberlik başlatıldı.

Amasya'da Gönüllü Seferberlik Başlatıldı! "14 Gün Dişimizi Sıkalım"

Vatandaşlardan gerekmedikçe 14 gün evden çıkmamaları istendi. Amasya Valisi Mustafa Masatlı, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, "Vatandaşlarımızdan zorunlu olmadıkça öncelikle kırmızı renkte olan illerimize seyahat etmemelerini rica ediyoruz. Seyahatlerimizi olabildiğince kısıtlamalıyız. Gitmek zorundaysak da süratle orada işimizi halledip tekrar ilimize dönmemiz, bu noktada bize önemli fayda sağlayacaktır. Tabii diğer taraftan arkadaşlık ve komşuluk ilişkilerimizi de uzaktan devam ettirmekte fayda var. Diğer yandan taziye, özellikle geçmiş olsun ziyaretlerine de daha çok telefon ve sosyal medyadan cevap verebilirsek salgınla mücadelede önemli yol almış oluruz. Onun dışında vatandaşlarımızın her bakımdan duyarlı olup çevresindeki insanları uyarması, bu manada farkındalık oluşturması da salgınla mücadelemize katkı sağlayacaktır" ifadelerini kullandı.

Yeni İş haberleri yayımlandı! Kadın-Erkek diğer adaylarla iletişime geçmek, bilgi alışverişinde bulunmak ve son haberlere göz atmak için TIKLA VE İNDİR.

Kolluk kuvvetlerince denetimlerin sıklaştırıldığını, vatandaşların koronavirüs pandemisi konusunda bilinçlendirilmesi için çalışmaların hız kesmeden sürdürüldüğüne vurgu yapan Vali Masatlı, "Gelin, 2 hafta olabildiğince her şeyimizi kısıtlayarak, salgınla mücadeledeki gücümüzü artırarak bunun üstesinden gelelim." diye konuştu.