Ali Babacan'a FETÖ Şikayetiyle İlgili Flaş Karar

Yeni parti kuruluşu için çalışmalarını sürdürdüğü belirtilen Ali Babacan'ı eski bir Hazine müsteşarlığı çalışanının 'Fetö' iddialarıyla şikayet ettiği gündeme gelmişti. Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı soruşturma yapılmasına yer olmadığı yönünde karar aldı.

Ali Babacan'a FETÖ Şikayetiyle İlgili Flaş Karar

Ali Babacan'a FETÖ Soruşturmasıyla İlgili Flaş Karar Yeni parti kuruluşu için çalışmalarını sürdürdüğü belirtilen Ali Babacan'ı eski bir Hazine müsteşarlığı çalışanının 'Fetö' iddialarıyla şikayet ettiği gündeme gelmişti. Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı soruşturma yapılmasına yer olmadığı yönünde karar aldı. 

AK Parti kuruculuğundan kısa süre sonra istifa edeceği ve yeni partiyi duyuracağı belirtilen önceki dönem Ekonomi Bakanlarından Ali Babacan, hakkında fetö şikayetlerine AK Partiye yakınlığı ile bilinen isimlerden de tepki gelmişti. Son zamanlarda yaptığı eleştirilerle sık sık gündeme gelen eski AA Genel Müdürü Kemal Öztürk, Ali Babacan ve Meral Akşener ile ilgili FETÖ iddialarına sosyal medya hesabından "'Ali Babacan'a, Meral Akşener'e ya da haksız yere herhangi birine FETÖ'den dava açmak, hukuken ve siyaseten büyük hatadır. Bunun AK Parti'ye ya da ülkeye fayda sağlayacağını düşünenler kesinlikle ya cahildir ya art niyetli. Açılmışsa soruşturma derhal durdurulmalı" şeklinde tepki göstermişti.