Ahmet Davutoğlu'ndan Açıklama: Her Kapıyı Kapatsalar da Biz Susmayacağız

62, 63 ve 64. Hükümet Başbaşkanı Ahmet Davutoğlu, dün gazeteciler Yavuz Oğhan, Akif Beki ve İsmail Saymaz'ın youtube özel programına katılmıştı. Programın ardından Yavuz Oğhan , Akif Beki ve İsmail Saymaz'ın RS FM'deki programlarına son verildiği öğrenilirken , eski Başbakan konuya ilişkin bir açıklama yaptı.

Ahmet Davutoğlu'ndan Açıklama: Her Kapıyı Kapatsalar da Biz Susmayacağız

Ahmet Davutoğlu'ndan Açıklama: Her Kapıyı Kapatsalar da Biz Susmayacağız

62, 63 ve 64. Hükümet Başbaşkanı Ahmet Davutoğlu, dün gazeteciler Yavuz Oğhan, Akif Beki ve İsmail Saymaz'ın youtube özel programına katılmıştı. Programın ardından Yavuz Oğhan , Akif Beki ve İsmail Saymaz'ın RS FM'deki programlarına son verildiği öğrenilirken, konuya ilişkin sosyal medya hesabından açıklama yapan Davutoğlu, "Dün benimle mülakat gerçekleştiren üç basın mensubu @yavuzoghan @makifbeki ve @ismailsaymaz ‘ın programlarına son verilmesinden büyük üzüntü duydum. Kendileri sadece gazetecilik yaptılar. Bu kararın hiç bir izahı yok. Her kapıyı kapatsalar da biz yeni kapı açacak, susmayacağız." ifadelerini kullandı.

Yavuz Oğhan, programının sonlandırıldığı haberini aldıktan sonra, "Türkiye’de hiç bir iyi iş cezasız kalmaz, dün Davutoğlu ile mülakat yaptık bugün programlarımız bitti, üstelik yayını kendi YouTube kanalımızdan yaptığımız halde, #bidebunudinle ile @makifbeki ve @ismailsaymaz la yaptığımız #söylemesibizden artık RS FM’de değil." şeklinde bir paylaşımda bulunmuştu.

KAMUBULTENİ.COM - ANKARA