Ağaoğlu'nun 1 Milyon Dolarlı Pastası Eleştiri Yağmuruna Tutuldu

İş dünyasının renkli simalarından Ali Ağaoğlu, 68 yaşına girdi.

Ağaoğlu'nun 1 Milyon Dolarlı Pastası Eleştiri Yağmuruna Tutuldu

Ofisinde 1 milyon dolar şeklindeki pasta sürprizi ile kaşrılaşan Ağaoğlu, ilgili pastaya dair 'Hayatımın en pahalı pastası oldu' espirisini yaparken, ünlü iş insanına eleştiriler de art arda geldi.

Yeni İş haberleri yayımlandı! Kadın-Erkek diğer adaylarla iletişime geçmek, bilgi alışverişinde bulunmak ve son haberlere göz atmak için TIKLA VE İNDİR.

Kendisinden yaşça daha küçük kişilerle yaşadığı aşklar ve sansasyonel açıklamalarıyla bilinen iş dünyasının renkli isimlerinden Ali Ağaoğlu, 68 yaşına ayak bastı. Esprili kişiliği ile seveni kadar sevmeyenlerin de dikkatini çeken Ağaoğlu'nun doğum günü için iş insanı Ferryg Taşdemir'in eşi Eftelya Taşdemir de kendisi gibi renkli bir sürpriz hazırladı.

Ağaoğlu için 1 milyon dolar şeklinde pasta yaptıran Taşdemir, pastayı Ağaoğlu'nun ofisine getirdi. Pasta sürprizine şaşıran Ali Ağaoğlu, "Hayatımın en pahalı pastası oldu' diyerek espri yaptı. Pastanın sosyal medyada paylaşılmasının ardından eleştiriler de art arda geldi. Bazı kullanıcılar Ağaoğlu'na destek vererek kendini beğenmişlikten uzak samimi bulduklarını belirtirken, bazıları ise Şeyma Subaşı gibi gösteriş yapmayla eleştirdi.