Afyonkarahisar Bolvadin'de Feci Kaza: Ölü ve Yaralılar Var

Son dakika haberi: Afyonkarahisar Bolvadin'de meydana gelen feci kazada 2 kişi hayatını kaybetti. Feci kazada yaralanan 4 kişinin tedavileri devam ediyor.

Afyonkarahisar Bolvadin'de Feci Kaza: Ölü ve Yaralılar Var

Afyonkarahisar Bolvadin'de feci kaza.

Kurban Bayramı dönüşleri başladı. Bayramın son gününe girilmesi ile birlikte yollarda araç yoğunluğu başladı. Araç yoğunluğunun başlaması ile birlikte istenmeyen olaylar da meydana geliyor. Afyonkarahisar 'dan gelen son dakika bilgisine göre feci bir kaza meydana geldi. 

26 yaşındaki Mustafa Durmuşer idaresinde olan ve 42 AEA 574 plakalı olduğu öğrenilen otomobil, Emirdağ-Çay kara yolu Bolvadin Belediyesi Fen İşleri Şantiyesinin karşısında devrildi.

Devrilen araçta bulunan sürücü ile 27 yaşındaki Muharrem Durmuşer, 27 yaşındaki Muhammed türkaslan, 26 yaşındaki Mehmet Said Ekici, 22 yaşındaki Berke ve 21 yaşındaki Mahmut Varol yaralandı.

Kazayı gören vatandaşlar durumu hemen ekiplere bildirdi. Bölgeye gelen sağlık ekipleri, ilk müdahalesini bölgede yaptığı yaralıları hemen Ambulanslarla Bolvadin Halil İbrahim Özsoy Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Hastaneye kaldırılanlardan durumu ağır olan Muharrem Durmuşer ile Afyonkarahisar Devlet Hastanesine sevk edilen Muhammed Türkaslan, doktorların tüm çabalarına rağmen kurtarılamadı ve hayatını kaybetti. 

Edinilen bilgilere göre yaralılardan Mahmut Varol 'un da ileri tetkik ve tedavi için Afyonkarahisar Devlet Hastanesine sevk edildiği bildirildi.

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA