Abdulhamit Gül'den Mahkumlara Af Açıklaması

Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, kamuoyunda mahkumlara af olarak bilinen ceza indirimi ile ilgili bir son dakika açıklaması yaptı. İşte o açıklama.

Abdulhamit Gül'den Mahkumlara Af Açıklaması

Adalet Bakanu Abdulhamit Gül 'den mahkumlara af açıklaması.

Mahkumlara af olarak bilinen ceza indirimi meselesi ile ilgili Adalet Bakanı Abdulhamit Gül 'den bir son dakika açıklaması geldi. TBMM 'de basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Bakan Gül,  Ceza indirimiyle ilgili düzenlemenin, Meclisteki siyasi parti partilerin  belirleyeceği bir konu olduğunu söyledi.

YARGI PAKETİNDE ÖYLE BİR ÇALIŞMA YOK

Bakan Gül konu ile ilgili  "Yargı paketi çerçevesinde öyle bir çalışma yok. O konular ayrıca siyaseten tartışılıyor. Yargı paketi kendi içerisinde devam edecek. Meclis kendi gündemine hakim." dedi.

TALEPLERİNİZİ HABER YAPALIM

Haber yapmamızı istediğiniz af hakkındaki taleplerinizi bize gönderin >> TIKLA MESAJ AT

MHP 'NİN TEKLİFİ

Cumhur İttifakı MHP 'nin şartlı ceza indirimine ilişkin bir kanun teklifi olduğunun söylenmesi üzerine Bakan Gül,  bu konuların siyasi partilerin iradesiyle oluşacağını, kendilerinin bir şey söyleme imkanlarının bulunmadığını ifade etti.

Gül, cezaevlerinin mevcudunu rahatlatacak bir düzenlemenin olup olmadığına ilişkin soruyu yanıtlarken de Meclisin bu konudaki takdirini idarenin uygulayacağını ifade etti. Abdulhamit Gül, yargı reformunda yer alacak konuların özellikle, "yapanın yanına kar kalan bazı hususlarla ilgili" olduğunu kaydetti.

AF HABERLERİ İÇİN UYGULAMAMIZI İNDİRİN >

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN