A Milli Takımın Maçı Saat 20.00'de Başlıyor! Türkiye-İzlanda Maçı TRT'de Canlı İzlenebiliyor

Türkiye-İzlanda maçı için son dakikalara girildi. Türkiye-İzlanda maçı TRT 1 ekranlarından canlı izlenebilecek.  Türkiye İzlanda maçı canlı yayını başladı. Türk Telekom Stadında saat 20.00'de başlayacak maçı ingiliz hakem Anthony Taylor yönetecek. Mücadele TRT 1 ekranlarından canlı yayınlanacak.  Maç öncesinde Gençlik ve Spor Bakanı Kasapoğlu, Türkiye'nin İzlanda karşısında alacağı başarılı skorla 2020 Avrupa Şampiyonasına katılmayı garantileyeceğini söyledi.

A Milli Takımın Maçı Saat 20.00'de Başlıyor! Türkiye-İzlanda Maçı TRT'de Canlı İzlenebiliyor

A Milli Takımın Maçı Saat 20.00'de Başlıyor! Maç TRT'de Canlı İzlenebiliyor

Türkiye-İzlanda maçı için son dakikalara girildi. Türkiye-İzlanda maçı TRT 1 ekranlarından canlı izlenebilecek.  Türkiye İzlanda maçı canlı yayını başladı. Türk Telekom Stadında saat 20.00'de başlayacak maçı ingiliz hakem Anthony Taylor yönetecek. Mücadele TRT 1 ekranlarından canlı yayınlanacak. 

Türkiye - İzlanda ilk 11'ler:
Türkiye: Mert, Zeki, Çağlar, Merih, Umut, Mahmut, Okay, Ozan Tufan, Hakan Çalhanoğlu, Cengiz Ünder, Burak Yılmaz

Türkiye'nin yedekleri: Sinan Bolat, Uğurcan Çakır, Nazım Sangare, Kaan Ayhan, Ozan Kabak, Hasan Ali, Emre Belözoğlu, Efecan Karaca, Yusuf Yazıcı, Ömer Bayram, Deniz Türüç, Enes Ünal.

İzlanda: Halldorsson, Palsson, R. Sigurdsson, Arnason, A. Skulason, B. Bjarnason, G. Sigurdsson, Traustason, Bödvarsson, Finnbogason, Sigthorsson

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, A Millilerimizin bugün çıkacağı maç ile ilgili yaptığı açıklamada, milli takımımızın alacağı sonuçla 2020 Avrupa Şampiyonası biletini garantileyeceğini söyledi. Bakan Kasapoğlu, "Bu maçta inşallah EURO 2020’nin anahtarını alıp orada da iddialı olacağımızı ifade etmek istiyorum. Ülkemiz, sadece bir alanda değil her alanda zirveye oynayan ülke. Bu başarılar nadir olmaktan öte süreklilik arz edecek. Hep zirveye oynayacağız. Hep sürekli başarı çıtasını daha yukarı taşıyacağız" ifadelerini kullandı.