5 Şehre Daha Giriş Çıkışlar Yasaklandı-İşte Seyahat Yasağı Getirilen İller

Son dakika haberi: Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yaptığı açıklamada 31 şehre giriş çıkışların kapatıldığını duyurmuştu. Bu açıklama sonrası bir detay ortaya çıktı ve 5 şehre daha giriş çıkışlar yasaklanmış oldu.

5 Şehre Daha Giriş Çıkışlar Yasaklandı-İşte Seyahat Yasağı Getirilen İller

Son dakika : 5 şehre daha giriş çıkışlar yasak.

Önceki gün açıklanan yeni tedbirlerde 31 şehre giriş çıkışların 15 gün kapatılacağına yer verildi. 30 büyükşehir ile Zonguldak 'ta uygulanacak giriş çıkış yasağına 5 şehir daha dahil oldu. Ancak bu 5 şehrin farklı bir özellilği var. Koronanın yoğun olarak görülmesi nedeniyle değil , giriş çıkış yasağı konulan illerin arasında kaldıkları için bu 5 şehre de 15 gün boyunca giriş çıkışlar olmayacak. 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, önceki gün giriş çıkış yasağı ile ilgili yaptığı açıklamada, "Bu gece itibariyle ülkemizin 30 büyükşehiri ile akciğer rahatsızlıklarının sık görüldüğü Zonguldak ilimizi araç giriş çıkışına kapatıyoruz. Bu şehirlerimize gıda, ilaç, temizlik malzemesi gibi zorunlu ihtiyaç malzemeleri nakliyle, sektörlerin lojistik araçları dışında giriş çıkış yapılamayacak." dedi. 

HARİTADAKİ YERLERİ

30 büyükşehir ve Zonguldak 'ta ilan edilen giriş çıkış yasağı sonrası 5 il dikkatleri çekti. İşte haritada 31 şehir.

Bu haritada Osmaniye, Karaman, Adıyaman, Yalova ve Kilis dikkatleri çekti. Giriş çıkış yasağı ilan edilen şehirlerin arasında kalan bu şehirlere de giriş çıkışlar olmayacak. 

Bu illerin de eklenmesi ile birlikte toplamda 36 şehre giriş çıkışlar 15 günlüğüne kapatıldı.

KAMUBULTENİ.COM  |ANKARA