12 Yaşındaki Görme Engelli Kıza Eski Sevgilileri Taciz Etti İddiası Sonrası Flaş Gelişme

12 yaşındaki görme engelli kızına , eski eşinin sevgililerinin tacizde bulunduğunu söyleyen Sezer İnanoğlu'na cevap veren eski eşi Mehtap Meral İnanoğlu, onu iftira atmakla suçladı ve “Kendi maddi menfaatlerini çocuğun menfaatlerinden üstün tutuyor.” dedi.

12 Yaşındaki Görme Engelli Kıza Eski Sevgilileri Taciz Etti İddiası Sonrası Flaş Gelişme

Sezer İnanoğlu'ndan flaş iddia.

12 yaşında olan görme engelli kızının velayetini üzerine almak için Sezer İnanoğlu mahkemeye başvurdu. Mahkemede İnanoğlu, “Eski eşimin sevgilileri kızımı taciz ediyor” dedi. Bu iddia sonrası eski eş Mehtap Meral İnanoğlu, onu iftira atmakla suçladı ve “Kendi maddi menfaatlerini çocuğun menfaatlerinden üstün tutuyor.” dedi.

Velayet davası açan İnanoğlu, eski eşi hakkında iddialarda bulundu. Mahkemede dile getirilen bu iddialar gündeme bomba gibi düşerken 12 yaşındaki kızı Arzum Ayşe İnanoğlu'nun annesinden şiddet gördüğü söylendi. Mehtap Meral İnanoğlu ise avukatı aracılığyıla iddiaları yalanladı ve bir basın açıklaması yaptı. Avukat Semra Yıldız aracılığıyla yapılan basın açıklamasında Sezer İnanoğlu'nun iftira attığı belirtildi ve dava açılacağı bildirildi. 

Söz konusu açıklamada,  “Sezer İnanoğlu, aslı astarı olmayan tanık ifadelerini gerçek gibi lanse etmiş, küçük çocuğunun iki gözünün engelli olması gibi özel durumunu ve tüm mahremiyetini ifşa etmiştir. Bu durum, müvekkilimle arasında devam eden, Sezer İnanoğlu’nun tüm mal varlığına tedbir koyulan hukuki davanın tezahürüdür. Sezer İnanoğlu, kendi maddi menfaatlerini küçüğün menfaatlerinden üstün tutmuştur. Şiddet, taciz, istismar, fuhuş, tefecilik gibi iftiralarda bulunmuştur. Gerekli şikayetleri yapacağız." denildi veş u ifadeler kullanıldı:

"Her türlü koruma tedbiri için başvuruda bulunduk. İddiaları kesinlikle kabul etmiyoruz. Müvekkilim iyi bir annedir. Biricik kızına el bebek gül bebek bakmıştır.”

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA
Kaynak: https://www.hurriyet.com.tr/kelebek/magazin/mehtap-meral-inanoglu-ben-iyi-bir-anneyim-41728289