1 Mayıs 2019 Okullar Tatil mi? PTT, Eczane, Noter ve Bankalar Açık mı?

1 Mayıs 2019 günü okullar tatil olacak mı;? Hastaneler , PTT, eczaneler, bankalar, kamu kurumları 1 Mayıs 2019 günü açık olacak mı? İşte detaylar.

1 Mayıs 2019 Okullar Tatil mi? PTT, Eczane, Noter ve Bankalar Açık mı?

1 Mayıs 2019 Çarşamba günü tatil mi?

1 Mayıs İşçi Bayramı için geri sayım devam ederken en çok merak edilen konu , Çarşamba gününün tatil olup olmayacağı konusu oldu. 

1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü ülkemizde de her yıl olduğu gibi  bu yıl da resmi tatiller arasında yer alıyor. Yani çalışanlar bugün işe gitmeleri durumunda mesai ücreti alacaklar.

OKULLAR TATİL Mİ?

1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü öncesi her yıl okulların tatil edilip edilmeyeceği merak ediliyor. İşçi Bayramı nedeniyle okullarda eğitime ara veriliyor. Öğrenciler 1 Mayıs Çarşamba günü idari izinli olacaklar. Eğitim 2 Mayıs Perşembe günü devam edecek.

PTT AÇIK OLACAK MI?

1 Mayıs 2019 günü PTT  'ler işçi bayramı nedeniyle kapalı olacak. PTT 'den işlem yapmak isteyen vatandaşların PTT bankamatiklerden işlemini yapması gerekmektedir. PTT şubeleri 1 Mayıs 2019 günü kapalı olacak. 

ECZANELER AÇIK MI?

1 Mayıs 2019 günü eczaneler de kapalı olacak. Sadece belirlenen nöbetçi eczaneler bu günde faaliyet gösterecek. 

NOTERLER AÇIK MI?

1 Mayıs günü diğer kurumlarda olduğu gibi noterler de kapalı olacak. Noter 'ler 2 Mayıs Perşembe günü açık olacak. 

BANKALAR AÇIK MI?

1 Mayıs günü işçi bayramı nedeniyle bankalar da kapalı olacak. 

HASTANELER AÇIK MI?

1 Mayıs 2019 Çarşamba günü hastanelerin poliklinikleri de kapalı olacak. Sadece hastanelerin acil servisleri görev yapacak. Rahatsızlanan vatandaşların Acil servise gitmesi gerekecek.

Kamubulteni.com  | Ankara