Taşerondan Kadroya Geçen İşçiler, Kamu İşçilerine İlave Tediye Bordroda

2020 yılının son ilave tediye ödemesi hesaplara yatıyor. İşçilerin maaş bordroları yayımlandı ve hesaplara yatacak ikramiye tutarları da netleşti.

Taşerondan Kadroya Geçen İşçiler, Kamu İşçilerine İlave Tediye Bordroda

Taşerondan kadroya geçen işçiler ile kamu işçilerinin tediyeleri bordroda.

Kamuda çalışmakta olan işçilerin Aralık ayı maaş bordroları yayımlandı. Maaş bordrolarının yayımlanmasının ardından bordroya baktığımızda ilave tediye miktarlarının da maaşlara yansıdığı görüldü.

İLAVE TEDİYE NEDİR?

İşçiler için imzalanan toplu sözleşmede kamu işçilerine yılda 52 günlük ilave tediye ödemesi yapılacağı açıklandı. 52 günlük ilave tediye 13-13-13-13 'er günlük taksitlerle yılda 4 defa ödeniyor. Ödenen bu miktar, işçilerin banka hesaplarına yatıyor. İlave tediye bir diğer ismi ile ikramiyedir.

TARİHLER CUMHURBAŞKANLIĞINCA BELİRLENİYOR

Cumhurbaşkanlığı tarafından geçtiğimiz aylarda bir karar yayımlandı. Yayımlanan kararda 2020 yılı 3. ve 4. ilave tediye tarihlerinin belli olduğuna yer verildi. Tarihin belli olmasının ardından Temmuz ayının 27'sinde hesaplara paralar yattı. Söz konusu Cumhurbaşkanı Kararuna göre 2020 yılının son ilave tediye taksit ödemesi 14 Aralık 2020 tarihinde hesaplara yatacak.

Söz konusu ilave tediye ödemeleri bordrolarda görüldü ve 14 Aralık 2020 Pazartesi günü paralar hesaplara yatacak. 

İLAVE TEDİYE NE KADAR?

Maaşa göre ilave tediye miktarları yukarıdadır. Ancak yukarıdaki miktarlardan vergi kesintileri olmaktadır. Sizin bordronuzda ne kadar yazıyor? Aşağıdaki yorum kısmından yazarak bilgi alış verişinde bulunabilirsiniz.

YENİ İLAVE TEDİYE TARİHLERİNDEN HABERDAR OLMAK İÇİN UYGULAMAMIZI İNDİRİN:

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN