Taşeron - 4/D ve Kamu İşçilerinin Özlük Hakları, Ek Ödemesi ve TİS Açıklaması

Sağlık işçileri, taşeron işçiler, kamu işçileri ve 4/D'li işçilere ek ödeme ile özlük haklarında yapılacak iyileştirmelerle ilgili Bakan Koca, şuanda gündemimizde yok dedi. işte açıklama detayları.

Taşeron - 4/D ve Kamu İşçilerinin Özlük Hakları, Ek Ödemesi ve TİS Açıklaması

Taşeron işçiler, kamu işçileri ve 4/D'li işçiler için ek ödeme ve özlük hakları açıklaması.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca bir son dakika açıklamasında bulundu. Bir basın toplantısı düzenleyen Bakan Koca, açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

Size bazı rakamlar vereceğim, Türkiye Cumhuriyeti Devletinin şu an itibariyle Sağlık Personeli sayısı 1 milyon 61 bin 635'tir. Bunun 165 bin 363'ü doktor, 204 bin 969'u hemşire, bir bu kadar da diğer sağlık personelimiz ve destek personelimiz var. Bu sizler için gece gündüz görev başındaki sağlık ordusudur. 

Türkiye Cumhuriyeti Devleti , uzun yıllardır sağlığı öncelikli hizmet alanı görmüştür. 

Yoğun bakım kapasitesinde Avrupa'nın en avantajlı ülkesiyiz.

Türkiye salgınla mücadelede en baştan beri, hiçbir kafa karışıklığı yaşamamıştır. Virüsün dünyaya duyurulduğu 31 Aralık'tan itibaren sözü bilim insanlarına bırakılacak bir sağlık sorunu olarak ele almıştır. 

Hekimlerimiz hemşirelerimiz ve tüm sağlık çalışanlarımız uzun fedakarlık isteyen nöbetler tutuyor. Onların cesaret ve çabalarıyla 2 bin 423 hastamız iyileşip taburcu edildi. 

BUGÜN VAKA VE HAYATINI KAYBEDEN SAYISI

TAŞERON VE İŞÇİLER İÇİN EK ÖDEME , ÖZLÜK HAKLARI

Taşeron, kamu işçileri ve 4/D'li işçiler için Bakan Koca şu ifadeleri kullandı:

"Onunla ilgili bugünlerde gündemimizde yok. Ama her zaman bu gündemimizde. Bugünlere özel bir yoğunlaşmamız yok.Ama gündemimize gelecek. "

Bakan Fahrettin Koca, Ek ödemeler için de bir çalışmamız var dedi.

Ek ödeme için son önerge verildi. Önerge için TIKLAYIN