Son Dakika Haberi: Taşeronda Bayram Öncesi İkramiye Müjdesi Geldi 2020

Kamuda çalışan 14 binden fazla taşeron işçiye bayram öncesi ikramiye müjdesi geldi. Konu ile ilgili açıklama Öz-Haber İş Sendikası Genel Başkanı Harun Tüz'den geldi. İşte taşeron ikramiye açıklaması.

Son Dakika Haberi: Taşeronda Bayram Öncesi İkramiye Müjdesi Geldi 2020

Taşeronda bayram öncesi ikramiye müjdesi.

Öz-Haber İş Sendikası Genel Başkanı Harun Tüz bir son dakika açıklaması yaptı. Tüz yaptığı açıklamada, Türkiye genelinde PTT  bünyesinde çalışmakta olan 14 bin işçiye bayram öncesi ikramiye müjdesi verdi.

Koronavirüs ile mücadele kapsamında en çok çalışan personellerden olan PTT taşeron işçilerine Ramazan Bayramı öncesi ikramiye verileceği açıklandı. Söz konusu ikramiye ödemesi için konuşan Öz-Haber İş Sendikası Genel Başkanı Harun Tüz, girişimlerinin sonuç verdiğini , bayramdan önce işçilere ikramiye ödemesi yapılacağını söyledi. 

PTT ONAYLADI

Öz-Haber İş Sendikası Genel Başkanı Harun Tüz yaptığı açıklamada bayram önhcesi ikramiyenin PTT Genel Müdürlüğü tarafından onaylandığını söyleyerek,“Tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de baş gösteren korona virüs sürecinde PTT’de çalışan yaklaşık 14 bin taşeron işçi kardeşimiz bu süreçte görevlerinin başında milletimize hizmet ettiler." ifadelerini kullandı.

Tüz açıklamasının devamında, "Sendika olarak bu kardeşlerimizin bir nebze rahatlamaları noktasında PTT Genel Müdürlüğüne talepte bulunup, çalışanlara ikramiye verilmesini talep ettik.Talebimiz uygun görüldü ve PTT Genel Müdürümüz Hakan Gülten tarafından onaylandı. Buradan sizlerin aracılığı ile 14 bin PTT çalışanı taşeron kardeşimize bu süreçte göstermiş oldukları özveri için teşekkür ediyor, her zaman yanlarında olacağımızı bir kez daha hatırlatmak istiyorum." dedi. 

14 BİN İŞÇİYE VE AİLESİNE İYİ HABER

Öz-Haber İş Sendikası İzmir Şube Başkanı Sefa Tuğdar , ikramiyeler hakkında yaptığı açıklamada mutluluğunu ifade etti. Tuğdar, ikramiyeye işçilerin de çok sevindiğini söyleyerek, “PTT çalışanı olan taşeron işçi kardeşlerimiz bu duruma çok sevindiler. Bayram öncesi böyle bir ikramiyenin arkadaşlarımızın hesabına yatacağını öğrendik. Kararın alınmasında emeği geçen Genel Başkanımız Harun Tüz ve desteklerini esirgemeyen Memur-Sen ile Kamu-Sen temsilcilerine teşekkür ediyoruz” dedi.

UYGULAMAMIZI İNDİRİN ve TAŞERON HABERLERİNDEN HABERDAR OLUN

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA