Canlı Derste Ses Oluyor Diyen Komşu, 10 Kişi Toplayıp Öğretmene Saldırdı

Muğla Milas'ta meydana gelen olayda bir kişi, canlı derste ses oluyor diye 10 kişi topladı ve öğretmen ile ailesine saldırdı.

Canlı Derste Ses Oluyor Diyen Komşu, 10 Kişi Toplayıp Öğretmene Saldırdı

Canlı ders sırasında ses oluyor diye öğretmen ve ailesine saldırdılar.

Muğla'nın Milas İlçesi'nden bir son dakika haberi geldi. Gelen bilgilere göre bir ortaokulda öğretmen olarak görev yapmakta olan İ.K. isimli kişi, evde canlı ders yapıyordu. Evde canlı ders yapmasından dolayı komşuları ona saldırdı ve darp etti. 

Yaşanan olayda İ.K. isimli öğretmenin kapısına geldiler. Sabah saatlerinde öğretmenin kapısına saldırgan dayandı ve kapıyı tekmeleyerek hakaret etti. Daha sonra gün içinde öğretmeni arayan kişi, evdeki sesleri kesmesini söyledi. Eşi S.K.'nın akşam geliş saatini soran kişi, daha sonra telefonu kapattı. 

Öğretmen İ.K. 'nın eşi eve döndüğü sırada evin bahçesinde 10 kişilik bir grup onu bekliyordu. Önce bu grup sözlü olarak ona saldırdı. İ.K. ile eşi S.K. grubun saldırısına uğramamak için bölgeden gitmek istedi.  İ.K. , eşi S.K., eşinin kız kardeşi C.K. ve annesi G.K. , 10 kişilik grup tarafından engellendi. Bu sırada arbede yaşandı ve olay yerine güvenlik ile sağlık ekipleri gönderildi.

Bölgeye gelen ekipler,  hemen olaya müdahale etti. Sağlık ekipleri yaptıkları ilk incelemede öğretmen İ.K. ile aile bireylerinin vücutlarında darp izlerine rastladı. 

Olay ile ilgili soruşturma başlatıldı ve bölgede faaliyet gösteren sendikalar ortak bir bildiri yayımlayarak olayı kınadı. Milas İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü de yaşanan olayın ardından sosyal medya hesabından "Öğretmenime Dokunma" başlıklı bir mesaj yayımladı ve şunları söyledi:

"Salgın sürecinde öğrencilerimizin eğitimlerine devam edebilmeleri için mesai mefhumu gözetmeksizin çalışan vefakar öğretmenimize ve ailesine evde canlı ders yapmasından rahatsızlık duymaları sebebiyle yapılan fiziksel şiddeti kınıyoruz."

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA