Türkiye Fransa Maç Saati ve Kanalı-İşte Muhtemel 11'ler

Euro 2020 grup karşılaşmasında bu akşam Türkiye Konya 'da Fransa 'yı konuk edecek. Karşılaşma için geri sayım devam ederken muhtemel 11 'ler belli oldu.

Türkiye Fransa Maç Saati ve Kanalı-İşte Muhtemel 11'ler

Türkiye Fransa karşılaşması TRT 1 'de.

Euro 2020 elemeleri için karşılaşmalar oynanmaya devam ediyor. Millilerimiz 2020 Avrupa Şampiyonası  Elemeleri H Grubu 3.  karşılaşmasında bu akşam son Dünya Şampiyonu Fransa 'yı ağırlayacak. Konya Büyükşehir Belediye Stadı 'nda bu akşam  oynanacak mücadele saatler 21.45 'te başlayacak ve TRT 1 ekranlarından naklen yayımlanacak.

HAKEM

Karşılaşmayı Slovenya Futbol Federasyonundan Damir Skomina yönetecek.  Slovenyalı hakem Skomina 'nın yardımcılıklarını Jure Praprotnik ve Robert Vukan yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise Rade Obrenovic olacak.

İKİDE İKİ YAPTIK

Euro 2020 elemelerine millilerimiz hızlı başladı ve oynadığı ilk iki karşılaşmadan  galip ayrılmayı başardı. Fransa 'nın ardından averajla ikinci sırada yer alan millilerimiz , bu karşılaşmayı kazanırsa lider olacak ve Fransa 'ya da 3 puan fark atmış olacak. Beraberlik durumunda ise sıralama değişmeyecek. 

Türkiye Fransa karşılaşmasının yanı sıra grupta saatler 16.00 'yı gösterdiğinde İzlanda - Arnavutluk karşı karşıya gelecek. Bir diğer karşılaşma isesaat 19.00'da Moldova-Andorra maçları da oynanacak.

MİLLİ TAKIMDA KİMLER SAKAT?

Öte yandan milli takımda Ozan Kabak, Cenk Tosun ve Okay Yokuşlu sakatlıkları nedeniyle aday kadrodan çıkarılmıştı.

İKİ TAKIMIN MUHTEMEL 11 'LERİ

Türkiye: Mert, Zeki, Kaan, Merih, Hasan Ali, Mahmut, Dorukhan, İrfan Can, Cengiz, Hakan, Burak.

Fransa: Lloris, Pavard, Umtiti, Varane, Digne, Matuidi, Sissoko, Pogba, Mbappe, Griezmann, Giroud.

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA