Şampiyonlar Ligi Çeyrek Final İlk Maçları: Liverpool-Porto/Tottenham Manchester City

Şampiyonlar Ligi 'nde bugün Liverpool Porto ve Tottenham Manchester City karşılaşmaları oynanacak. Peki maçlar saat kaçta başlayacak ve hangi kanalda yayımlanacak? İşte iddaa oranları.

Şampiyonlar Ligi Çeyrek Final İlk Maçları: Liverpool-Porto/Tottenham Manchester City

Şampiyonlar Ligi 'nde günün karşılaşmaları.

Şampiyonlar Ligi 'nde çeyrek final ilk karşılaşmaları bu akşam oynanacak. Karşılaşmalar için geri sayım devam ederken futbol severler maçların saat kaçta başlayacağını , karşılaşmaların hangi kanalda yayımlanacağını araştırmaya başladı. 

LİVERPOOL PORTO

İngiltere ekibi Liverpool ile Portekiz temsilcisi Porto bu akşam saat 21,45 'te karşı karşıya gelecek. İngiltere 'de oynanacak olan karşılaşma öncesi heyecan dorukta. Bu sezon Premier Lig' de iyi bir grafik çizen ve Manchester City ile şampiyonluk yarışında olan Liverpool , evinde Portekiz 'in en güçlü iki temsilcisinden biri olan Porto 'yu konuk edecek. 

Beninsport 'ta şifreli olarak yayınlanacak karşılaşmada iddaa oranları Liverpool 'u açık ara önde tutuyor. İddaa oranlarına baktığımızda ev sahibi Liverpool 'a 1,15 oran verildi. Beraberlik için 5.00 oran verilirken Porto galibiyetine 7.00 oran verildi.

Söz konusu karşılaşmada 2.5 üstü oranı 1,45 olarak verilirken 2.5 altı oranı ise 1,95 olarak verildi.

İşte Liverpool ile Porto arasında oynanan son karşılaşmalar.

TOTTENHAM MANCHESTER CİTY

İki İngiltere temsilcisi Tottenham ile Manchester City, Şampiyonlar Ligi çeyrek final karşılaşmasında Tottenham kentinde karşı karşıya gelecek.

Karşılaşmka , saatler 21.45 'i gösterdiğinde başlayacak ve maç Beinsport 'ta şifreli olarak yayınlanacak.

İddaa oranlarında ise Manchester City önde görünüyor. Oranlara baktığımızda Tottenham galibiyetine 3,65 oran verilirken beraberlik için 3.30 oran verildi. Manchester City galibiyetine ise 1.60 oran verildi.

İşte iki takım arasında oynanan son karşılaşmalar.