Formula 1 Türkiye Grand Prix'i Başlıyor-İşte Saati ve Kanalı

Formula 1 Türkiye Grand Prix'i için geri sayımda sona geldi. Yarışmaya saatler kala pilotlar piste çıktı ve antrenmanlarını yaptı. Antrenman sonrası pilotlardan flaş açıklama geldi.

Formula 1 Türkiye Grand Prix'i Başlıyor-İşte Saati ve Kanalı

Formula 1 Türkiye Grand Prix'i başlıyor.

Tüm dünya Formula 1 Grand Prix'ini büyük bir heyecan ve merakla bekliyor. Uzun yıllar sonra Türkiye'de düzenlenecek olan Formula 1 Grand Prix'i öncesi heyecan daha da artıyor. 

PİLOTLAR PİSTTEN ŞİKAYETÇİ

Yarın düzenlenecek büyük yarış öncesi pilotlar bugün antrenman için piste çıktı. Antrenman turları bugün atıldı ama tepkiler de geldi. Formula 1 yarışçıları, antrenman için asfalta çıktı ama asfaltı beğenmedi. 

Dünyaca ünlü Formula 1 pilotu Lewis Hamilton asfalt ile ilgili yaptığı açıklamada, "Hiç yol tutuşu yok. Şoke edici." ifadelerini kullandı. Bir diğer dünyaca ünlü Formula 1 pilotu Daniil Kvyat asfalt ile ilgili yaptığı açıklamada, "Buzun üstünde daha kolay yol tutuşu yakalardım." diyerek tepkisini şikayetini dile getirdi. 

"ÇOK KAYGAN"

Max Verstappen ise antrenman sonrası yaptığı açıklamada, "Pist gittikçe kötüleşiyor. Çok kaygan." dedi. Charles Leclerc ise lastiklere dikkatleri çekti ve "Lastikler çok soğuk. Bu şekilde sürülemiyor." dedi.

YARIŞ NE ZAMAN SAAT KAÇTA , HANGİ KANALDA?

Formula 1 Türkiye Grand Prix'i 15 Kasım 2020 Pazar günü yapılacak. Saatler 13.10'u gösterdiğinde başlayacak formula 1 Türkiye Grand Prix'i , S Sports ekranlarından naklen yayımlanacak.

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA