Fenerbahçe'den Brahimi ve Niasse Atağı-İşte En Güzel Golleri

Son dakika haberi: Fenerbahçe , gelecek sezon için şimdiden çalışmalara başladı. Brahimi ve Niasse isimleri ile görüşmeler başladı.

Fenerbahçe'den Brahimi ve Niasse Atağı-İşte En Güzel Golleri

Fenerbahçe 'de transfer çalışmaları başladı.

Sarı lacivertli ekip, önümüzdeki sezonun transfer bombaları için şimdiden hazırlıklara ve görüşmelere başladı. Bu sezonu oldukça kötü geçiren Fenerbahçe, gelecek sezon için Porto ’dan Brahimi ile Everton ’un futbolcusu Niasse için girişimde bulundu.

TRT Spor 'da son dakika olarak yer alan habere göre; özellikle hücum bölgesine takviye yapmak için harejete geçen sarı lacivertlilerde, sportif direktör Damien Comolli iki transfer için İstanbul’da futbolcuların menajerleri ile bir araya geldi.

SATRAFOR VE SOL KANAT OYUNCUSU

Fenerbahçe , ilk isim olarak Brahimi 'yi düşünüyor. Sol kanatta ve orta sahanın solunda etkili oyunu ile dikkat çeken Brahimi için girişimler başladı.

Fenerbahçe, sözleşmesi sezon sonunda bitecek Cezayirli futbolcunun bonservisinin olmaması nedeniyle bu transferde mutlu sona ulaşmak istiyor ve bu konuda çalışmalarını hızlandırdı. Bu sezon toplam 43 maça çıkan Brahimi takımına 12 gol 8 asistle katkı sağladı.

29 yaşındaki futbolcu Porto formasıyla sahaya çıktığı 209 maçta toplamda 53 gol, 42 asistlik performans sergiledi. 

İŞTE BRAHİMİ 'NİN EN GÜZEL GOLLERİ

Diğer isim ise İngiltere’den. Sarı lacivertliler Premier Lig takımı Everton’ın devre arasında Cardiff ’e kiraladığı Oumar Niasse için de girişimde bulunuyor.

İlk aşamada kiralama seçeneğini öne çıkaran Fenerbahçe bonservis opsiyonunu da gözden geçiriyor.

Niasse Türkiye’de Akhisarspor’daki başarılı performansı sonrası 5 buçuk milyon avroya Lokomotif Moskova’ya gitmişti.

29 yaşındaki santrfor 42 maçta gösterdiği 19 gol 14 asistlik performansla Rusya’da 2015’te “Yılın futbolcusu” seçilmesinin ardından 18 milyon avroya Ada’nın yolunu tutmuştu.