Derbi Öncesi Taraftara "Bunların hepsi Suriyeli" Diyen Sinan Gümüş Yolcu

Derbi öncesi tesislerde kendilerini uğurlamaya gelen taraftarlara  "Bunların hepsi Suriyeli" diyen Sinan Gümüş takımdan gönderiliyor.

Derbi Öncesi Taraftara "Bunların hepsi Suriyeli" Diyen Sinan Gümüş Yolcu

Sinan Gümüş ile yollar ayrılıyor.

Derbiden önce , Fenerbahçe 'in Kadıköy 'deki stadyumuna gitmek için tesislerden ayrılan Galatasaray 'daa Diagne 'nin videosuna flaş bir söz yansıdı. Taraftarlar , tesislere , sarı kırmızılı ekibi uğurlamak için geldi. Burada Diagne bu anları videoya aldı. Bu sırada konuşan Sinan Gümüş, "Bunların hepsi Suriyeli" dedi. Bu sözleri nedeniyle büyük tepki çeken Sinan Gümüş, özür dilese de sarı-kırmızılı kulüpteki geleceğini tamamen bitirdi.

Habertürk 'te bugün yayımlanan haberde, Kadıköy ’de oyuna sonradan girdikten sonra da etkili olmayan 25 yaşındaki oyuncu, maç sonrası Florya ’ya takımlarını karşılamaya gelen taraftarlardan da tepki görmüştü.

SEZON SONU SÖZLEŞMESİ BİTİYOR

Bu sezon performansında da dikkat çekici bir şey olmayan ve sınıfta kalan gurbetçi futbolcunun sezon sonu sözleşmesi sona erecek. Sarı-Kırmızılı camiada istenmeyen adam durumuna düşen Sinan’ı hem taraftar tepkisi hem de yetersiz performansı nedeniyle teknik direktör Fatih Terim, gelecek sezonki kadro planlamasında düşünmüyor.

Sarı kırmızılı ekibin teknik direktörü Fatih Terim, kalan haftalarda da zorda kalmadıkça öğrencisine görev vermeyi düşünmezken, Sinan’ın sezon sonu bitecek olan kontratı da uzatılmayarak ve yollar ayrılacak

Kamubulteni.com | Ankara