Abdurrahim Albayrak'tan Pato ve Alan Transferi Açıklaması

Galatasaray ikinci Başkanı Abdurrahim Albayrak, Dubai dönüşü transfer açıklamasında bulundu.

Abdurrahim Albayrak'tan Pato ve Alan Transferi Açıklaması

Galatasaray İkinci Başkanı Abdurrahim Albayrak 'dan forvet transferi açıklaması.

Dubai 'den dönen Abdurrahim Albayrak, Atatürk Havalimanı' nda  gazetecilere açıklamada bulundu ve "Her şey yolunda" dedi.

ALAN TRANSFERİ

Alan transferi ile ilgili konuşan Albayrak şu ifadeleri kullandı:

"Dubai'de birçok futbolcuyla görüştük. Alan ve kulübüyle çok önce anlaştık. Aramızdaki pazarlık söz konusu değildi. Alan ve kulübüne teşekkür ederim. Her şey yolunda gidiyor. Kulüp bir açıklama yaptı, bekleyip göreceğiz arkadaşlar. Alan gelmek için her şeyi yapıyor."

PATO AÇIKLAMASI

Pato ile ilgili de konuşan Albayrak şu ifadeleri kullandı:

"Pato'nun kulübüne sonsuz teşekkür ediyorum. Kulüp yetkilileri ve Pato ile bir saate yakın görüştük. Pato, bizim oraya gitmemiz nedeniyle teşekkür etti ancak kulübüyle sorunları var, onları çözmesi gerekiyor. Türkiye'ye dönmem gerekiyordu çünkü hastam var. Bu yüzden oyuncular olmadan döndüm. 10 tane görüştüğümüz isim var, birkaç gün içerisinde Galatasaray'a transfer yapacağız"

GALATASARAY'DAN RESMİ AÇIKLAMA GELDİ

Galatasaray kulübünden yapılan resmi açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Değerli Galatasaray Camiası, Ocak 2019 ara transfer dönemde Galatasaray Camiasının karakterine ve hedeflerine uygun futbolcular arayışımız, tüm hızıyla, çeşitli platformlarda devam etmektedir.

Bu süreçte, karşımıza profesyonel dünyanın umulmadık bariyerleri çıkabilmektedir. Yönetimimiz, teknik heyetle uyum içinde bu engelleri de aşacaktır.

Kulübümüz tarafından resmi açıklama yapılmadan, hiçbir duyum, söylenti ve dedikoduya itibar edilmemesini önemle bildiririz. Camiamıza saygıyla duyururuz."

Kamubulteni.com | Ankara