Yozgat Bozok Üniversitesi'ne Mülakatsız En Az Lise Mezunu Sağlık Personeli Alımı Yapılacak - Başvuru Genel ve Özel Şartları

Yozgat Bozok Üniversitesi'ne sözleşmeli ebe, sağlık teknikeri ve hemşire alımı yapılacak. Başvurular devam ediyor. Sağlık personeli alımıyla ilgili tüm detaylar ve daha fazlası Türkiye'nin lider memur adayı sitesi kamu bülteni adresinde.

Yozgat Bozok Üniversitesi'ne Mülakatsız En Az Lise Mezunu Sağlık Personeli Alımı Yapılacak - Başvuru Genel ve Özel Şartları

Yozgat Bozok Üniversitesi'ne Mülakatsız En Az Lise Mezunu Sağlık Personeli Alımı Yapılacak - Başvuru Genel ve Özel Şartları

Yozgat Bozok Üniversitesi'ne en az sağlık meslek lisesi mezunu sözleşmeli kamu personeli alımı gerçekleştirilecek.

İLKOKUL, LİSE, ÖNLİSANS, LİSANS MEZUNLARINA YENİ İŞ FIRSATLARIYLA İLGİLİ SON DAKİKA HABERLERİNİ KAÇIRMAMAK İÇİN TIKLA VE TAKİP ET.

Bozok Üniversitesi Rektörlüğü tarafından yapılan resmi duyuruda alımla ilgili 'Üniversitemiz hastanesinde veya Rektörlükçe görevlendirilecek diğer birimlerde, 2018 Yılı KPSS (B grubu) puan sıralaması esas alınarak, 657 sayılı Kanun’un 4/B maddesi ile 06/06/1978 tarihli ve 7/15754 sayılı BKK ile yürürlüğe konulan Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına İlişkin Esaslar gereğince, gündüz veya gece nöbet sistemine göre çalıştırılacak sözleşmeli personel alınacaktır.' ifadelerine yer verilirken, başvuru yapacak adayların başvuru genel şartlarının yanı sıra özel şartlarını da dikkatle okuması gerektiği belirtildi. Başvuru Genel Şartları : 

1- 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu'nun 48’inci maddesinde belirtilen şartları taşımak,
2- 2018 yılı KPSS (B) grubu sınavına girmiş olmak. (Lise mezunları için KPSSP94, Önlisans mezunları için KPSSP93, Lisans mezunları için KPSSP3 puanı esas alınacaktır.)
3- Herhangi bir Sosyal Güvenlik Kurumundan, emeklilik veya yaşlılık aylığı almıyor olmak,
4- Başvurulacak unvanın aranılan niteliklerini sağlamak,
5- 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 4/B maddesi gereğince “Bu şekilde istihdam edilenler, hizmet sözleşmesi esaslarına aykırı hareket etmesi nedeniyle kurumlarınca sözleşmelerinin feshedilmesi veya sözleşme dönemi içerisinde Bakanlar Kurulu kararı ile belirlenen istisnalar hariç sözleşmeyi tek taraflı feshetmeleri halinde, fesih tarihinden itibaren bir yıl geçmedikçe kurumların sözleşmeli personel pozisyonlarında istihdam edilemezler.”

Başvurular Bozok Üniversitesi Personel Dairesi Başkanlığı'na talep edilen belgelerle birlikte şahsen yapılacak. Adaylar başvuru formu, başvuru sürecine dair diğer detaylara www.bozok.edu.tr adresinden erişim sağlayabilecekler.