Uygulamalı Bilimler Üniversitesi KPSS Taban Puansız 47 Sözleşmeli Personel Alımı Yapıyor

Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi farklı mesleklerden KPSS Taban Puan şartı aranmaksızın toplamda 47 sözleşmeli personel alımı yapıyor. İşte alım yapılacak kadrolar ve detayları..

Uygulamalı Bilimler Üniversitesi KPSS Taban Puansız 47 Sözleşmeli Personel Alımı Yapıyor

Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi KPSS Taban Puansız 47 Sözleşmeli Personel Alımı Yapıyor

Resmi Gazete'de yayımlanan son dakika ilanına göre Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi farklı mesleklerden KPSS Taban Puan şartı aranmaksızın toplamda 47 sözleşmeli personel alımı yapıyor. 

Alım yapılacak kadrolar ve kontenjanları aşağıdaki gibidir

  • Büro Personeli - 6 Kişi 
  • Psikolog - 1 Kişi 
  • Teknisyen - 2 Kişi 
  • Destek Personeli - 22 Kişi 
  • Güvenlik Görevlisi - 16 Kişi

KPSS taban puan şartı yok

Başvuru yapacak adaylardan mezun oldukları son okul türüne göre ilgili KPSS puan türüne sahip olmaları şartı aranırken, adaylardan herhangi bir taban puan şartı aranmayacak.

Başvuru şekli ve zamanı 

Adaylar başvurularını 23 Haziran - 7 Temmuz tarihleri arasında  Üniversitenin https://ik.isparta.edu.tr web sayfasından çevrimiçi (online) şekilde yapacaklardır. Şahsen veya posta ile yapılan başvurular kabul edilmeyecektir.

Başvuru şartları neler ? 

  • Başvuracak adayların yukarıda belirtilen özel şartlar ile 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 48’inci maddesinde belirtilen şartları taşıyor olması.
  • Herhangi bir Sosyal Güvenlik Kurumundan emeklilik veya yaşlılık aylığı almıyor olması
  •  Adayların başvurduğu unvan niteliğine göre, 6 Eylül 2020, 25 Ekim 2020 ve 22 Kasım 2020 tarihlerinde yapılmış olan Kamu Personel Seçme Sınavlarından (2020-KPSS Lisans, 2020-KPSS Önlisans ve 2020-KPSS Ortaöğretim) birine girmiş ve bu sınavların en az birinden ilgili KPSS puanını almış olmaları gerekir. Yerleştirme işlemlerinde ortaöğretim mezunları için KPSSP94, önlisans mezunları için KPSSP93 ve lisans mezunları için KPSSP3 puanı kullanılacaktır.
  • Başvuracak adayların “Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına İlişkin Esaslar”ın Yeniden İşe Alınma başlıklı Ek 1’inci Maddesinin b fıkrasına eklenen “Sözleşmeli personelin, hizmet sözleşmesi esaslarına aykırı hareket etmesi nedeniyle kurumlarınca sözleşmesinin feshedilmesi veya sözleşme dönemi içinde sözleşmeyi tek taraflı feshetmesi halinde, fesih tarihinden itibaren bir yıl geçmedikçe kamu kurum ve kuruluşlarının sözleşmeli personel pozisyonlarında yeniden istihdam edilemez.” hükmü gereğince başvuramazlar. Bu hükme aykırı durumu tespit edilenler atanmaya hak kazansalar dahi atamaları yapılmayacaktır.
  •  Adayların, diploma veya geçici mezuniyet belgeleri ile tercih edecekleri kadro ve pozisyonların karşısındaki başvuru şartları arasında yer alan; özel güvenlik görevlisi kimlik kartı, sürücü belgesi, ustalık belgesi vb. diğer belgelere, tercih işlemlerinin son günü itibarıyla sahip olmaları gerekmektedir.
  • Adaylar hakkında yaptırılacak arşiv araştırmasının olumlu sonuçlanması.
  • Kamu görevinden çıkarılanlar başvuruda bulunamaz.
  • Adayların görevlerini devamlı yapmasına engel olabilecek hastalık ve benzeri engelleri bulunmamak.
  • Erkek adayların askerlikle ilişkisi bulunmaması(Askerliği yapmış veya tecil ettirmiş olmak.)

Başvuru sırasında adaylardan istenen belgeler 

  1. Mezuniyet Belgesi 
  2. 2020 KPSS (B) Sınav Sonuç Belgesi
  3. Özel Güvenlik Görevlisi Kimlik (Güvenlik için başvuru yapanlardan istenecek)
  4. Boy/Kilo Gösterir Sağlık Raporu
  5. SGK Hizmet Döküm Belgesi
  6. Sürücü Belgesi
  7. Ustalık Belgesi (Teknisyen pozisyonuna müracaat eden adaylardan istenecek)

Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi 49 Sözleşmeli Personel alımı ilanı detayları için TIKLAYIN