Üniversiteye En Az Ortaöğretim Mezunu Personel Alımı

Resmi Gazetede duyurulan ilanla Samsun Üniversitesine farklı okullardan mezun toplamda 19 sözleşmeli kamu personeli alımı yapılacak.

Üniversiteye En Az Ortaöğretim Mezunu Personel Alımı

Samsun üniversitesine 4 farklı unvanda toplamda 19 kamu personeli alımı yapılacak. Adayların başvuru yapabilmeleri için ortaöğretim, ön lisans veya lisans mezunu olmaları gerekmektedir.

Başvuru tarihi 28 Şubat 2022 tarihi ile başlayan ilan için son başvuru tarihi 14 Mart 2022 mesai bitimine kadar olacaktır.

KPSS puan şartının olduğu başvurular üniversitemiz web sayfasından (http://www.samsun.edu.tr) temin edilecek başvuru formu ve istenilen belgeler ile birlikte Rektörlük Evrak Kayıt Birimine şahsen veya bildirilen adrese kargo/posta ile müracaat edeceklerdir.

Başvuru Genel Şartları

1-657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 48 inci maddesinde belirtilen şartları taşımak.

2-657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 53 üncü madde hükümleri saklı kalmak kaydı ile çalışmaya ve görevini devamlı yapmasına engel olabilecek vücut veya akıl hastalığı ile engeli bulunmamak.

3-Erkek adaylar için askerlikle ilişkisi bulunmamak. (askerliğini yapmış, tecilli ya da muaf olmak).

4- Başvuracak adayın durumunun; 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 4/B maddesinin "Bu şekilde istihdam edilenler, hizmet sözleşmesi esaslarına aykırı hareket etmesi nedeniyle kurumlarınca sözleşmelerinin feshedilmesi veya sözleşme dönemi içerisinde Bakanlar Kurulu Kararı ile belirlenen istisnalar hariç sözleşmeyi tek taraflı feshetmeleri halinde, fesih tarihinden itibaren bir yıl geçmedikçe kurumların sözleşmeli personel pozisyonlarında istihdam edilemezler" hükmüne uygun olması.

5-Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan emeklilik veya yaşlılık aylığı almıyor olmak.

Alım Yapılacak kadrolar ve özel şartları

Başvuru için gerekli belgeler