Üniversite Hastanesine Hemşire Alımı Yapılacak

Akdeniz Üniversitesi Sağlık Araştırma ve Uygulama Merkezi (Hastane) Başhekimliğinde istihdam edilmek üzere KPSS puan sıralaması esas alınmak suretiyle toplam 24 adet sözleşmeli personel alınacaktır.

Üniversite Hastanesine Hemşire Alımı Yapılacak

Akdeniz Üniversitesi tarafından hemşire kadrosunda istihdam edilmek üzere 24 adet hemşire alımı yapılacağı duyuruldu. Yapılacak alımlar 4 yıllık lisans mezunlarına yönelik olarak yapılacak.

KPSS Şartı Ne?

Yapılacak alım için 2020 KPSS puanı baz alınacak. Alımlar 2020 KPSS P3 puan türünden yapılacak ve adayların başvuru yapabilmeleri için 60 ve üstü puan alma şartı bulunuyor.

Eğitim Şartı

Hemşirelik Fakültesi ya da Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümü veya Hemşirelik Yüksekokulu 4 yıllık lisans mezunu olma şartı bulunuyor.

Başvuru tarihleri ve yeri

Başvuruda bulunacak adayların http://mobil.hastane. akdeniz.edu.tr/personelkayit web adresinden başvuru yapacağı pozisyon için gerekli evrakları sisteme eksiksiz olarak yüklemesi ve başvuru işlemini tamamlaması gerekmektedir.

Başvurular 1 Mart itibariyle başlamış olup son başvuru tarihi 15 Mart 2022 olarak duyuruldu.

Başvuru için gerekli belgeler

  • Sınav Sonuç Belgesi, ÖSYM web servisleri aracılığı ile barkodlu üretilmeli ve sisteme bu belge orijinal formatında yüklenmelidir, bu belgede KPSS puan türü, yılı ve puanı açıkça görülmelidir. Adayların KPSS puan türünün tercih edilen pozisyon için belirlenen KPSS puan türü ve yılı ile uygun olmaması durumunda başvuru işlemi değerlendirmeye alınmayacaktır.
  • Adli Sicil Kaydı belgesi eDevlet üzerinden resmi kurum-devlet memuriyeti seçenekleri ile barkodlu üretilmeli ve bu belge orijinal formatında yüklenmelidir.
  • Mezuniyet belgesi eDevlet üzerinden barkodlu üretilmeli ve bu belge orijinal formatında yüklenmelidir. Mezun olunan bölüm / programın başvurulan pozisyona uygun olmaması durumunda başvuru işlemi değerlendirmeye alınmayacaktır.

Başvuru Şartları Ne?

1) Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak.

2) Belirtilen özel şartlar ile 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 48’inci maddesinde belirtilen şartları taşımak.

3) Erkek adaylar için askerlik hizmetini yapmış, muaf veya tecilli olmak.

4) 657 sayılı Kanun’un 53’üncü maddesi hükümleri saklı kalmak kaydıyla görevini devamlı yapmasına engel olabilecek akıl hastalığı ile gece nöbeti tutmasına ve vardiyalı çalışmasına engel olabilecek sağlık problemi bulunmamak.

5) Herhangi bir Sosyal Güvenlik Kurumundan Emeklilik veya yaşlılık aylığı almıyor olmak.

6) Son 1 (bir) yıl içerisinde 657 sayılı Yasa’nın 4/B maddesi kapsamında sözleşmeli personel olarak istihdam edilenlerden, hizmet sözleşmesi esaslarına aykırı hareket etmesi nedeniyle kurumlarınca sözleşmelerinin feshedilmemiş olması veya sözleşme dönemi içerisinde Bakanlar Kurulu Kararı ile belirlenen istisnalar hariç sözleşmesini tek taraflı feshetmemiş olmak.

7) Başvuracak adayların başvurduğu nitelik kodunun karşısında yer alan aranılan niteliklerin tamamını taşıyor olması ve bunu belgelendirmeleri gerekmektedir.

8) Çeşitli KHK ile kamu görevinden çıkarılanlar başvuruda bulunamaz