Türkiye Geneli Huzurevlerine Personel Alımı Yapılacak

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Türkiye genelindeki huzurevlerine personel alımı için ilana çıkacak. Bakan Selçuk, yıl bitmeden personel alımı yapcağını duyurdu.

Türkiye Geneli Huzurevlerine Personel Alımı Yapılacak

Huzurevlerine personel alımı yapılacak.

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, geçtiğimiz ay katıldığı bir programda huzurevlerine personel alımı yapılacağını söyledi. Bakan Selçuk 'un açıklaması sonrası çalışmalar başladı. 

Gazetecilere demeç veren Bakan Zehra Zümrüt Selçuk, huzurevlerindeki sağlık ekiplerinin sayısının arttırılacağını söyledi. .

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN TALİMAT VERDİ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 'ın Huzurevlerine personel alımı için talimat verdiğini ifade eden Bakan Selçuk, Sağlık Bakanlığının, il sağlık müdürlüklerinin teşhis ve tedavi süreçleri konusunda büyük destek sağladığını söyledi.

PERSONEL SAYISI ARTTIRILACAK

Personel alımı ile ilgili konuşan Bakan Selçuk, "Kuruluşlarda sağlıkçıların sayısını da gitgide artıracağız. Her huzurevine bir doktor istiyoruz. Cumhurbaşkanımız da bunun talimatını verdi. İnşallah yıl bitmeden bu amacımıza ulaşacağız. Sağlık Bakanlığımız ilanına çıkacak." dedi.

DİĞER PERSONEL ALIMLARI DA YAPILACAK

Sağlık personeli sayısının yanı sıra temizlik personeli, şoför, aşçı ve diğer kadrolara da personel alımı yapılması bekleniyor.

Personel alımı için çalışmaların başladığı , yıl bitmeden personel alımı için ilana çıkılması bekleniyor. 

Siz de aşağıdaki yorum kısmından alım beklediğiniz şehri yazabilirsiniz.

İLAN GELDİĞİNDE BİLDİRİMLE HABERDAR OLMAK İÇİN UYGULAMAMIZI İNDİREBİLİRSİNİZ.

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN