Türkiye Enerji Nükleer ve Maden Arama Kurumu Kamu Personeli Alımı Başvuruları Başladı

Türkiye Enerji Nükleer ve Maden Arama Kurumu (TENMAK) tarafından 5 farklı branşta 25 sözleşmeli kamu personeli alımı yapılacak. Başvuru şartları neler, kimler başvuru yapabilecek?

Türkiye Enerji Nükleer ve Maden Arama Kurumu Kamu Personeli Alımı Başvuruları Başladı

Türkiye Enerji Nükleer ve Maden Arama Kurumu tarafından sözleşmeli personel kadrosuna KPSS puanı ve daha sonra yapılacak sözlü sınav sonucuna göre personel alımı yapılacak.

Alım Yapılacak Kadrolar

Veri Hazırlama ve Kontrol İşletmeni: 10 personel

Mühendis: 5 personel

Avukat: 2 personel

Tekniker: 5 personel

Teknisyen: 3 personel

Toplamda her kadronun 4 katı kadar aday sözlü sınava çağırılacaktır.

Alınacak Kadrolar İçin İstenen Bölüm Mezuniyet Şartı

Başvuru Genel Şartları

1. Giriş sınavına katılacak adaylar için yukarıdaki 1, 2, 3, 4, 5, 6 ve 7’inci gruplar için 2020 KPSS P3 puan türünden 70 ve üzeri puan almak.

2. Giriş sınavına katılacak adaylar için yukarıdaki 8, 9, 10 ve 11’inci gruplar için 2020 KPSS P93 puan türünden 70 ve üzeri puan almak.

3. Giriş sınavına katılacak adaylar için yukarıdaki 12, 13 ve 14’üncü gruplar için 2020 KPSS P94 puan türünden 70 ve üzeri puan almak.

4. Mühendis ve Avukat pozisyonuna başvuracak adaylar için; İngilizce dilinden geçerliliği bulunan YDS’den en az 60 (altmış) puan almış olmak veya dil yeterliliği bakımından buna denkliği ÖSYM tarafından kabul edilen başka bir belgeye sahip olmak,

5. 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 48 inci maddesinde sayılan genel şartlara sahip olmak

Başvuru Tarihi ve Şekli

Adaylar başvurularını 12/09/2022 tarihinde başlayıp 21/09/2022 tarihinde saat 23.59’a kadar yapabilecektir. Başvurular, e-Devlet üzerinde Türkiye Enerji, Nükleer ve Maden Araştırma Kurumu-Kariyer Kapısı Kamu İşe Alım ve Kariyer Kapısı (https://isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr) adresinden yapılacaktır. Adaylar tabloda belirtilen kadrolardan yalnızca birine başvuru yapabilecektir.

Sözlü Sınav Tarihi ve Yeri

Giriş sınavı, yalnız sözlü sınav şeklinde yapılacaktır. Sözlü sınav, 3 - 7 Ekim 2022 tarihleri arasında “Türkiye Enerji, Nükleer ve Maden Araştırma Kurumu, Mustafa Kemal Mahallesi, Dumlupınar Bulvarı, No:192, Çankaya/ANKARA” adresindeki Kurum Hizmet Binasında yapılacaktır.

Adaylar, kurumun internet sitesinde (www.tenmak.gov.tr) ilan edilmek suretiyle sözlü sınava çağrılacaktır. Ayrıca adaylar Kariyer Kapısı (https://isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr) üzerinden sonuçlarını görüntüleyebilecektir.

KAMU İLANLARI VE MEMUR ALIMLARINDAN ANLIK OLARAK HABERDAR OLMAK İÇİN UYGULAMAMIZI İNDİRİN.

 

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZI TAKİP EDEREK TÜM İLANLARDAN ANINDA HABERDAR OLUN!

 /  /