Trabzon Büyükşehir Belediyesi Zabıta Memuru ve İtfaiye Eri Alımı Sonuçları

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanlığı'nın itfaiye eri ve zabıta memuru alımı sonuçları açıklandı. Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanlığı'nca yapılan resmi duyuruda KPSS en yüksek ve düşük puanlara da yer verildiği görülürken, sınavı kazananların belge teslimi için 24 ile 28 Aralık 2018 tarihlerini dikkate alması gerektiği vurgulandı.

Trabzon Büyükşehir Belediyesi Zabıta Memuru ve İtfaiye Eri Alımı Sonuçları

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanlığı'nın itfaiye eri ve zabıta memuru alımı sonuçları açıklandı. Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanlığı'nca yapılan resmi duyuruda KPSS en yüksek ve düşük puanlara da yer verildiği görülürken, sınavı kazananların belge teslimi için 24 ile 28 Aralık 2018 tarihlerini dikkate alması gerektiği vurgulandı.

Trabzon Büyükşehir Belediyesi'nden yapılan resmi duyuru:

Büyükşehir Belediyemizin ihtiyaçlarını karşılamak üzere personel istihdamı planlanan münhal İtfaiye Eri ve Zabıta Memuru kadrolarına (Lisans, Önlisans ve Ortaöğretim düzeyi) yönelik olarak 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’na tabi olarak istihdam edilmek üzere Belediye İtfaiye Yönetmeliği ve Belediye Zabıta Yönetmeliği hükümlerine göre 06.12.2018-12.12.2018 tarihleri arasında adaylar başvurularını yapmış ve KPSS puanlarına göre yapılan sıralama sonrasında, ilan edilen kadro sayısının 5 (beş) katı kadar İtfaiye Eri ve Zabıta Memuru adayları 19.12.2018 – 21.12.2018 tarihleri arasında sözlü ve uygulamalı sınava alınmıştır.

657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’na tabi olarak istihdam edilmek üzere Belediye İtfaiye Yönetmeliği ve Belediye Zabıta Yönetmeliği hükümlerine göre yapılan değerlendirme sonrasında asıl listede başarılı olan adaylardan istenilen atamaya esas teşkil edecek belgeler aşağıdaki gibidir.

1.      Diplomanın Aslı veya Noter tasdikli örneği

2.      Sağlık Kurulu Raporu (Tam teşekküllü Devlet Hastanesinden)

3.      Erkek adaylar için tarihli askerlik durum belgesi veya terhis belgesininfotokopisi

4.      Son altı ay içerisinde mevzuata uygun olarak çekilmiş 50 mm x 60 mm boyutlarında biyometrik fotoğraf (6 adet)

5.      Adli sicil ve arşiv kaydının bulunmadığına dair belge

6.      Nüfus cüzdanı fotokopisi

7.      Güvenlik Soruşturması ve Arşiv araştırması Yönetmeliği hükümleri çerçevesinde yapılacak tahkikat için adayların, anne, baba, eş, kardeş ve 18 yaşından büyük çocuklarının T.C. Kimlik Numaralı ile ikametgah adreslerini ve varsa ad/soyad değişikliklerine dair belgelerini yanlarında bulundurmaları gerekmektedir.

 

B-BELGE TESLİMİ

Adayların, atamaya esas teşkil edecek belgelerini açık adreslerini gösteren dilekçelerine eklenmek suretiyle 24/12/2018 – 28/12/2018 tarihleri arasında mesai günlerinde ve mesaisaatlerinde Büyükşehir Belediye Binası 2. kat İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanlığına (Gülbaharhatun Mahallesi Kahramanmaraş Caddesi No:201) elden teslim etmelerigerekmektedir.

 

C-DEĞERLENDİRME

Asıl başarı listesinde yer alan adaylar süresi içinde başvurmaz veya görevlerine başlamalarına engel bir durum tespit edilirse bu adayların yerine yedek başarı listesindeki adaylar sırasıyla çağrılacaktır.

Adayların gerçeğe aykırı veya eksik beyanda bulunduğunun sonradan tespit edilmesi ve Güvenlik Soruşturması ve Arşiv Araştırmasının olumsuz çıkması halinde, bütün iş ve işlemleri iptal edilecektir. Aday bu konuda hiçbir hak iddia etmeyeceğini kabul ve taahhüt eder. Ayrıca bu kişiler hakkında Türk Ceza Kanunu’nun hükümleri uygulanmak üzere Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulunulacaktır.

 

İş bu duyuru ilgililere ilanen tebliğ olunur.

 

1.       8. DERECE İTFAİYE ERİ KADROSU ( B SINIFI EHLİYETLİ LİSANS MEZUNLARI) İÇİN SINAVI KAZANANLARIN LİSTESİ için tıklayın.

2.       8. DERECE İTFAİYE ERİ KADROSU ( C SINIFI EHLİYETLİ LİSANS MEZUNLARI) İÇİN SINAVI KAZANANLARIN LİSTESİ  için tıklayın.

3.       9. DERECE İTFAİYE ERİ KADROSU ( B SINIFI EHLİYETLİ ÖNLİSANS MEZUNLARI) İÇİN SINAVI KAZANANLARIN LİSTESİ için tıklayın.

4.       9. DERECE İTFAİYE ERİ KADROSU ( C SINIFI EHLİYETLİ ÖNLİSANS MEZUNLARI) İÇİN SINAVI KAZANANLARIN LİSTESİ için tıklayın.

5.       10. DERECE İTFAİYE ERİ KADROSU ( B SINIFI EHLİYETLİ LİSE VE DENGİ OKUL MEZUNLARI) İÇİN SINAVI KAZANANLARIN LİSTESİ için tıklayın.

6.       10. DERECE İTFAİYE ERİ KADROSU ( C SINIFI EHLİYETLİ LİSE VE DENGİ OKUL MEZUNLARI) SINAVI KAZANANLARIN LİSTESİ için tıklayın.

7.       7. DERECE ZABITA MEMURU KADROSU ( B SINIFI EHLİYETLİ; MİMARLIK , ŞEHİR VE BÖLGE PLANLAMA, ELEKTRİK MÜHENDİSLİĞİ, JEOLOJİ MÜHENDİSLİĞİ, MAKİNE MÜHENDİSLİĞİ, İNŞAAT MÜHENDİSLİĞİ, HARİTA MÜHENDİSLİĞİ, ÇEVRE MÜHENDİSLİĞİ , GIDA MÜHENDİSLİĞİ MEZUNLARI) SINAVI KAZANANLARIN LİSTESİ  için tıklayın.

8.      7. DERECE ZABITA MEMURU KADROSU ( B SINIFI EHLİYETLİ; LİSANS DÜZEYİNDEN EĞİTİM VEREN FAKÜLTELERİN VETERİNERLİK MEZUNLARI) İÇİN SINAVI KAZANANLARIN LİSTESİ için tıklayın.

9.       8. DERECE ZABITA MEMURU KADROSU ( B SINIFI EHLİYETLİ  HERHANGİ BİR LİSANS MEZUNLARI) SINAVI KAZANANLARIN LİSTESİ için tıklayın.

10.   9. DERECE ZABITA MEMURU KADROSU ( B SINIFI EHLİYETLİ; ÖNLİSANS DÜZEYİNDE EĞİTİM VEREN YÜKSEK OKULLARIN İNŞAAT TEKNİKERLİĞİ , HARİTA TEKNİKERLİĞİ , MAKİNE TEKNİKERLİĞİ ,ELEKTRONİK TEKNİKERLİĞİ PROGRAMLARI MEZUNLARI) İÇİN SINAVI KAZANANLARIN LİSTESİ için tıklayın.

11.   10. DERECE ZABITA MEMURU KADROSU ( B SINIFI EHLİYETLİ  HERHANGİ BİR ÖNLİSANS MEZUNLARI) İÇİN SINAVI KAZANANLARIN LİSTESİ için tıklayın.