Sahil Güvenlik Komutanlığı Sürekli Kadroda İşçi Alımı Yapacak

Sahil Güvenlik Komutanlığı İşkur üzerinden yayımladığı ilanla 35 sürekli işçi alımı yapacağını duyurdu. İşte başvuru şartları ve detaylar.

Sahil Güvenlik Komutanlığı Sürekli Kadroda İşçi Alımı Yapacak

Sahil Güvenlik Ege Deniz Onarım Destek Komutanlığı Bayraklı İzmir, farklı kadrolarda farklı niteliklere sahip 35 işçi alımı için ilan yayımladı. 13 farklı unvanda başvurular için lise ve meslek lisesinin ilgili bölümlerinden mezun olmak gerekiyor. Lise mezunları için sertifika şartları bulunuyor.  

Kura Hakkında

Alımlar kura yöntemi kullanılacaktır. Adaylar kura sonucuna göre sınava girmeye hak kazanacaktır. Kura çekimi Sahil Güvenlik Ege Deniz Onarım Destek Komutanlığı (Sahil Güvenlik Ege Deniz Onarım Destek Komutanlığı Turan Mah.1649 Sk.No:1 Bayraklı/İZMİR) adresinde 18 Nisan 2022 tarihinde saat 10.00’da noter huzurunda yapılacak.

Başvuru Tarihi ve Şekli

Başvurular 04 - 08 Nisan 2022 tarihleri arasında Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) İl Müdürlükleri ve İlçe Hizmet Merkezleri veya internet (www.iskur.gov.tr) aracılığıyla yapılacaktır.

Başvuru Koşulları

  • Türk vatandaşı olmak
  • İlan tarihi itibariyle 18 yaşını tamamlamış olmak, 36 yaşından gün almamış olmak
  • İŞKUR da ilan edilen işgücü taleplerinde belirtilen bölümlerden son başvuru tarihi itibarı ile mezun olmuş olmak veya ustalık belgesine sahip olmak.
  • Askerlikle ilişiği olmamak (yapmış olmak, tecilli olmak veya muaf olmak)
  • Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan emeklilik, yaşlılık veya malullük aylığı almıyor olmak.
  • Yaptırılacak Güvenlik Soruşturması ve/veya arşiv araştırması olumlu sonuçlanmak
  • Kurumsal hakları kullanmaktan yoksun bırakılmamış olmak.
  • Terör örgütleriyle eylem birliği içerisinde olmamış, bu örgütlere yardım etmemiş, kamu imkan ve kaynaklarını bu örgütleri desteklemeye yönelik kullanmamış ya da kullandırılmamış, bu örgütlerin propagandasını yapmamış olmak.
  • Milli Güvenlik Kurulunca Devletin milli güvenliğine karşı faaliyette bulunduğuna karar verilen yapı, oluşum veya guruplara ya da terör örgütlere üyeliği, mensubiyeti veya iltisakı yahut bunlarla irtibatı bulunmamak.
  • Affa Uğramış olsa bile Devletin Güvenliğine karşı suçlar, anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı suçlar, milli savunmaya karşı suçlar, Devlet sırlarına karşı suçlar ve casusluk, zimmet, irtikap, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, güveni kötüye kullanma, hileli iflas, ihaleye fesat karıştırma, edimin ifasına fesat karıştırma, suçtan kaynaklanan malvarlığı değerlerini aklma veya kaçakçılık suçlarından mahkum olmamak.

Alım Yapılacak Kadrolar ve Nitelikleri

KAMU İLANLARI VE MEMUR ALIMLARINDAN ANLIK OLARAK HABERDAR OLMAK İÇİN UYGULAMAMIZI İNDİRİN.

 

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZI TAKİP EDEREK TÜM İLANLARDAN ANINDA HABERDAR OLUN!

 /  /