Sahil Güvenlik Kamu Personel Alımı Başvuru Ekranı Açıldı-En Az Lise

Sahil Güvenlik Komutanlığı tarafından yayımlanan ilanda , en az lise mezunu kamu personeli alımı yapılacağına yer verildi. Başvuru ekranı şimdi açıldı. Şartlar ve başvuru linki haberimizde.

Sahil Güvenlik Kamu Personel Alımı Başvuru Ekranı Açıldı-En Az Lise

Sahil Güvenlik sözleşmeli personel alımı başvurusu başaldı.

Sahil Güvenlik Komutanlığı sözleşmeli olarak istihdam etmek üzere farklı kadrolara 38 kamu personeli alımı yapacağını duyurdu. Geçtiğimiz gün yayımlanan ilana başvurular bugün başladı. Başvuru ekranı açıldı ve biz de kamubulteni.com olarak bu haberimizde Sahil Güvenlik Komutanlığı personel alımı başvuru detaylarına ve başvuru ekranına yer verdik.

ALIM YAPILAN KADROLAR

BAŞVURU ŞARTLARI

İlana başvuru yapacak adayların, yukarıdaki özel şartların yanı sıra aşağıdaki şartları taşıması gerekmektedir:

  • 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 48’inci maddesinde belirtilen genel şartlara sahip olmak
  • İlan edilen unvanlar için mezun olunan okul itibarıyla öğrenim şartını taşımak ve bu öğrenimle ilgili olarak KPSS'ye girmiş olmak.
  • Alım yapılacak pozisyon unvanının hizasındaki yıla ait puan türlerinden, belirtilen asgari KPSS notunu almış olmak.
  • Başvuru bitiş tarihi itibarıyla düzeltilmemiş nüfus kaydına göre 18 yaşını tamamlamış (12 Nisan 2001 ve daha önce doğanlar başvurabilir.) 01 Ocak 2019 tarihi itibariyle 36 yaşından gün almamış olmak (01 Ocak 1984 ve daha sonra doğanlar başvurabilir.).
  • Daha önceden sözleşmeli personel statüsünde çalışanlar için, başvuru yapacağı tarih itibariyle sözleşme fesih tarihinin üzerinden en az bir yıl geçmiş olmak.
  • Askerlik durumu itibariyle; askerlikle ilgisi bulunmamak, askerlik çağına gelmemiş bulunmak, askerlik çağına gelmiş ise muvazzaf askerlik hizmetini yapmış yahut ertelenmiş veya yedek sınıfa geçirilmiş olmak.
  • İlan edilen kadro unvanının hizasında belirtilen niteliklere sahip olmak

BAŞVURU ŞEKLİ

İlana başvurular aşağıdaki bağlantı adresi üzerinden alınacak. 12 Nisan 2019 gününe kadar alınacak başvurular için link şu şekilde >>

S.G.K.LIĞI 2019 YILI SÖZLEŞMELİ PERSONEL ALIMI BAŞVURUSU YAPMAK İÇİN TIKLAYIN

TÜM KAMU VE ÖZEL İŞ İLANLARINDAN, İŞKUR İLANLARINDAN BİLDİRİMLE HABERDAR OLMAK İÇİN MOBİL UYGULAMAMIZI İNDİRİN >>

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN