Sağlık Bakanlığı 2021 Yılı Personel Alımı İlanı Geliyor

Sağlık Bakanlığı 2021 yılının ilk personel alımı için açıklama geldi. Açıklamada kılavuzun ÖSYM'ye geldiği ve yakın zamanda ilanın geleceğine yer verildi.

Sağlık Bakanlığı 2021 Yılı Personel Alımı İlanı Geliyor

Sağlık Bakanlığı 235 personel alımı ilanı geliyor.

Sağlık Bakanlığı 2021 yılının ilk personel alımı hakkında geçen gün açıklama gelmişti. Açıklamada SPP, 235 personel alımı planlandığını bildirdi ve bu sayının çok az olduğu, alım sayısının artırılması gerektiğini bildirdi. Bakan Koca ise yapılacak 235 personel alımının detayını aktardı.

2020 'DE YAPILAN ALIMDA BOŞ KALAN KADROLAR

2020 yılı içerisinde Sağlık Bakanlığı bünyesine en az lise mezunları arasından personel alımı yapılmişti. Bakan Koca yaptığı açıklamada personel alımında bazı kadroların eksik kaldığını söyledi. 

Güvenlik soruşturması ve kazanıp başvuru yapmayan adayların yerine 235 personel alımı yapılacağı bildirildi. Bakan Koca açıklamasında, "Evet #235SağlıkAtamasıKabulEdilemez Çünkü 235 yeni atama sayısı değil geçen yıl açılan kadrolardan boş kalan kadro sayısıdır. Yeni atamalarla ilgisi yoktur. Yanlış bilginin doğrudan hızlı yayılması sağlıklı değil." dedi. 

Kadın erkek sağlıkçılarla bilgi alış verişi için TIKLAYIN

İLAN GELİYOR

Gelen son bilgilere göre 235 personel alımı için kılavuzun ÖSYM'ye geldiği öğrenildi. ÖSYM'ye gelen tercih kılavuzunun Şubat ayı sonuna kadar yayımlanması ve başvuruların alınması bekleniyor. 

İlan geldiğinde haberdar olmak için uygulamamızı indirin:

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN