Sağlık Bakanlığı 16 Bin Personel Alımı Kadro Dağılımı Bugün Belli Oldu

Sağlık Bakanlığı 'na bağlı hizmet birimlerine 2019 yılında , öncelik verilecek yapılacak alım sayısı belli oldu. Söz konusu karar bugün Resmi Gazete 'de yayımlandı.

Sağlık Bakanlığı 16 Bin Personel Alımı Kadro Dağılımı Bugün Belli Oldu

Son dakika haberi: 2019 yılı Sağlık Bakanlığı bünyesine personel alımında , adayların istihdam edileceği birimlere yer verildi.

Resmi Gazete 'nin bugünkü sayısında yayımlanan Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinde  şu ifadelere yer verildi:

"Eleman temininbde güçlük çekilen yerlerde ve hgizmet dallarında sağlık hizmetlerinin etkili ve verilmli bir şekilde yürütülebilmesi amacıyla sözleşmeli sağlık personeli istihdam edilecek hizmet birimlerinin 2019 yılında uygulanmak üzere ekli listede belirtildiği şekilde tespit edilmesine 10/7/2003 tarihli ve 4924 sayılı Kanunun 1 inci maddesi gereğince karar verilmiştir."

Yayımlanan bu karara göre , 2019 yılında yapılacak olan 16 bin  sözleşmeli sağlık personelinin istihdam edileceği yerlere yer verildi. Bunagöre adaylar , aşağıdaki şekilde istihdam edilecek:

ALIMLAR NE ZAMAN YAPILACAK?

Resmi Gazete 'de yayımlanan bu kararda, 16 bin sağlık personeli alımının istihdam edileceği yerlere verildi. 16 bin sayısı, 2019 yılında yapılacak tüm alım değildir. Bu sayı , önemli eksik olan birimleri göstermektedir. Bu birimlere alımlarda öncelik verilecek.

Geçtiğimiz yıl Nisan ayında ilk merkezi atama için ilana çıkıldı. Bu yıl ise hala alınacak sağlık personeli alımı açıklaması gelmedi. 

Açıklama gelir gelmez bildirimle haberdar olmak için mobil uygulamamızı indirin.

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN