Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi en az lise mezunu sözleşmeli personel alıyor

Resmi Gazete 'de yayımlanan alım ilanına göre Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi farklı mesleklerden sözleşmeli personel alımı yapacak. Adayların en az lise mezunu olmaları şartı aranıyor..

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi en az lise mezunu sözleşmeli personel alıyor

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi en az lise mezunu sözleşmeli personel alıyor

Devlet Üniversiteleri personel alım ilanlarına devam ediyor. Resmi Gazete 'de yayımlanan alım ilanına göre Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi farklı mesleklerden sözleşmeli personel alımı yapacak. 

Kadro dağılımı nasıl olacak ? 

  • Büro Personeli - 1 Kişi - Önlisans
  • Destek Personeli - 4 Kişi - lise 
  • Teknisyen - 2 Kişi - lise 

Başvuru şekli ve zamanı 

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi sözleşmeli personel alımı için başvurular bugün başladı. Şartları sağlayan adaylar başvurularını 31 Ekim 2022 tarihine kadar istenilen belgeler ile şahsen veya postayla Personel Daire Başkanlığına yapabilecektirler. 

Başvuru genel şartlar 

  • 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 48’inci maddesinde belirtilen şartlara haiz olmak.
  • 2020 yılı KPSS (B) grubu sınavına girmiş olmak. Öğrenim durumu ön lisans olan pozisyonlara başvuracaklar için KPSSP93; ortaöğretim (lise ve dengi) olan pozisyonlara başvuracaklar için KPSSP94 puan türü esas alınacaktır.
  • Herhangi bir Sosyal Güvenlik Kurumundan emeklilik veya yaşlılık aylığı almıyor olmak.
  • Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına İlişkin Esaslar’ın Ek Madde 1 “… Sözleşmeli personelin, hizmet sözleşmesi esaslarına aykırı hareket etmesi nedeniyle kurumlarınca sözleşmesinin feshedilmesi veya sözleşme dönemi içinde sözleşmeyi tek taraflı feshetmesi halinde, fesih tarihinden itibaren bir yıl geçmedikçe kamu kurum ve kuruluşlarının sözleşmeli personel pozisyonlarında yeniden istihdam edilemez.” şartını sağlıyor olmak.
  • “7315 sayılı Güvenlik Soruşturması ve Arşiv Araştırması Kanunu” ile “Güvenlik Soruşturması ve Arşiv Araştırması Yapılmasına Dair Yönetmelik” uyarınca çalıştırılacağı birime göre yaptırılacak “güvenlik soruşturması ve arşiv araştırması” ya da “arşiv araştırması” sonucu olumlu olmak.

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi sözleşmeli personel alımı ilanının detayları için TIKLAYIN