Orman Genel Müdürlüğü 1128 Sözleşmeli Personel Alımı Başladı İl İl Kadro Dağılımı

Orman Genel Müdürlüğü tarafından yapılacak olan 1.128 sözleşmeli orman muhafaza memuru kadrosu için başvurular bugün itibariyle başladı. Başvuru linki haberimizde…

Orman Genel Müdürlüğü 1128 Sözleşmeli Personel Alımı Başladı İl İl Kadro Dağılımı

Orman Genel Müdürlüğü personel alım süreçleri devam ediyor. Devam eden alımların yanında başvuruları bugün itibariyle başlayan 1.128 sözleşmeli Orman Muhafaza Memuru alımı yapılacak. İstihdamlar taşra teşkilatına yapılacak.

KPSS Şartı

Başvurular için KPSS Şartı aranmaktadır. Adaylar, başvurularını 2022 KPSS P93 puan türünden yapacaktır. Başvurular için ilgili puan türünden 65 ve üzeri puan almış olmak gerekiyor.

Eğitim Şartı

Adayların başvuru yapabilmesi için Ormancılık ve Orman Ürünleri, Orman İşletmeciliği, Ormancılık, Orman Ürünleri, Odun Dışı Orman Ürünleri, Fidan Yetiştiriciliği, Fidan Yetiştirme, Fidan ve Fidecilik, Budama ve Aşılama, Avcılık ve Yaban Hayatı, Av ve Yaban Hayatı ön lisans bölümlerinden birinden mezun olmak gerekiyor.

Mülakat Var Mı?

Yapılacak alımlar için KPSS puanıyla yapılan başvurulardan sonra başvurusu kabul edilen adaylar sözlü ve uygulamalı sınava alınacak. Alım yapılacak kadronun 4 katı kadar aday sözlü ve uygulamalı sınava alınacaktır.

Başvuru Genel Şartları

a) 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 48. Maddesinde belirtilen genel ve özel şartlara sahip olmak

b) Tam Teşekküllü Sağlık Kurum ve Kuruluşlarından (Yurdun her yerinde görev yapabilir ve silah kullanabilir ibareli) sağlık kurulu raporu almak. (Sözleşme imzalamaya hak kazanan adaylardan istenecektir.)

c) 657 sayılı Kanunun 4 üncü maddesinin (B) fıkrasına göre sözleşmeli personel statüsünde çalışmakta iken; hizmet sözleşmeleri sona erenler veya Ek-1'de yer alan sözleşmeli personel pozisyonuna yerleştirilmek üzere başvuruda bulunanlar hakkında 657 sayılı Kanunun 4 üncü maddesinin (B) fıkrasında ve 6.6.1978 tarihli ve 7/15754 sayılı Bakanlar Kurulu Kararı ile yürürlüğe konulan Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına İlişkin Esasların ek 1 inci maddesinin üçüncü ve dördüncü fıkralarında yer alan hükümlerin uygulanacağı göz önünde bulundurulmalıdır. Bu pozisyonlara yerleşenlerden, Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına İlişkin Esasların ek 1 inci maddesinin üçüncü ve dördüncü fıkralarında belirtilen istisnalar kapsamına girmeyenlerin atamaları yapılmayacaktır.

Başvuru Tarihi ve Şekli

Adaylar başvurularını online olarak 26 Ocak-6 Şubat 2023 tarihleri arasında online olarak yapacaktır. Başvurular, e-Devlet üzerinde Orman Genel Müdürlüğü – Kariyer Kapısı Kamu İşe Alım ve Kariyer Kapısı https://isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr adresi üzerinden yapılacaktır.

Adayların başvuru sırasında bilgileri sisteme otomatik olarak gelecektir. Başvuru bilgilerinde hata veya eksik olanlar bilgilerini güncelleme/ düzeltme yapacaktır.

İllere Göre Kadro Dağılımı

https://www.kamubulteni.com/images/upload/o1_9.png

https://www.kamubulteni.com/images/upload/o2_9.png

BAŞVURU SAYFASINA GİTMEK İÇİN TIKLAYIN

KAMU İLANLARI VE MEMUR ALIMLARINDAN ANLIK OLARAK HABERDAR OLMAK İÇİN UYGULAMAMIZI İNDİRİN.

 

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZI TAKİP EDEREK TÜM İLANLARDAN ANINDA HABERDAR OLUN!

 /  /