Milli Savunma Bakanlığı MSÜ 200 Sözleşmeli Personel Alımında Başvurular Sona Eriyor

Milli Savunma Bakanlığı MSÜ'ye 200 sözleşmeli personel alımı için başvuru işlemleri 21 Nisan itibariyle sona erecek.

Milli Savunma Bakanlığı MSÜ 200 Sözleşmeli Personel Alımında Başvurular Sona Eriyor

Yeni iş ilanları yayımlandı! son ilanlardan anında haberdar olmak için tıkla ve indir

MSÜ'den yayımlanan duyuruda, Hizmetli, Şoför, Aşçı, Berber, Garson, Terzi-Ütücü, Kaloriferci, Elektrik Mühendisi, Çevre Mühendisi, Veteriner Hekim, Diyetisyen, Tekniker (Harita ve Kadastro, Fotoğraf ve Kamera, Makine, Matbaa , İnşaat, İklimlendirme) , Teknisyen (Marangoz, Metal işleri, Elektrik, Sıhhi Tesisat) unvanlarında personel alınacağı bildirilmiş, başvuru yapacak adayların başvuru genel ve özel şartlarını dikkatle incelemesi gerektiği vurgulanmıştı. Resmi duyuruda sınav başvuru genel şartları şu şekilde sıralandı:

a) 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu'nun 48'inci maddesindeki genel şartları taşımak,
b) Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi Başkanlığı (ÖSYM) tarafından 2020 yılında
yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavına katılmış ve puan almış olmak,
c) Nitelikler tablosunda (TABLO-2) bulunan her bir kadro unvanı için belirlenen
niteliklere sahip olmak,

BAŞVURULAR NASIL YAPILACAK?

MSÜ 200 personel alımı için başvuru işlemleri Personel Temin sayfası üzerinden online yapılacak. Hizmetli, Şoför, Aşçı, Berber, Garson, Terzi-Ütücü, Kaloriferci, Elektrik Mühendisi, Çevre Mühendisi, Veteriner Hekim, Diyetisyen, Tekniker (Harita ve Kadastro, Fotoğraf ve Kamera, Makine, Matbaa , İnşaat, İklimlendirme) , Teknisyen (Marangoz, Metal işleri, Elektrik, Sıhhi Tesisat) alımları için başvuru sürecine dair ayrıca, "Başvurular, 01.04.2021 - 21.04.2021 tarihleri arasında http://personeltemin.msb.gov.tr adresi üzerinden çevrimiçi (online) yapılacaktır. NOT: Genel ağ (İnternet) ortamı dışında dilekçe, mektup, posta vb. yöntemlerle yapılacak ön başvurular kabul edilmeyecek, bu dilekçelere cevap verilmeyecek ve işlem yapılmayacaktır.Adaylar, https://personeltemin.msb.gov.tr sitesine girerek E-devlet şifresi ile başvuru ekranını açtıktan sonra başvuru sihirbazını kullanarak ilerleyip tüm aşamaları tamamlayarak ‘Tercih Yap’ ekranına yönlendirilecek buradan ilgili alımı tıklayarak tercih yapabilecektir. Tercih işlemini tamamladıktan sonra ‘Tercihlerimi Göster’ butonuna tıklayarak kayıtlı tercihlerini kontrol edebilecektir." bilgilendirmesi yapıldı.

Ayrıntılar için https://www.kamubulteni.com/turkiye/milli-savunma-bakanligi-milli-savunma-universitesi-ne-200-personel-h37343.html adresi ziyaret edilebilir.