Milli Saraylar 310 Kamu Personeli Alımı Yapıyor

Milli Saraylar İdaresi Başkanlığı yayımladığı alım ilanıyla 231 adet sözleşmeli personel ve 79 sürekli işçi olmak üzere toplamda 310 kamu personeli alımı yapacağını duyurdu..

Milli Saraylar 310 Kamu Personeli Alımı Yapıyor

Milli Saraylar 310 Kamu Personeli Alımı Yapıyor

2023 yılının gelmesiyle birlikte kamu kurumları yeni bütçeleri kapsamında personel alımlarına devam ediyor. Bu kapsamda Milli Saraylar İdaresi Başkanlığı yayımladığı alım ilanıyla 231 adet sözleşmeli personel ve 79 sürekli işçi olmak üzere toplamda 310 kamu personeli alımı yapacağını duyurdu.. 

Kadro dağılımı nasıl olacak ? 

Kadro dağılımı ,1 Çözümleyici, 4 Büro Personeli, 4 Müze Görevlisi, 42 Restoratör, 4 Tekniker, 11 Teknisyen, 7 Diğer Teknik Hizmet Personeli, 69 Destek Personeli, 69 Koruma ve Güvenlik Görevlisi ve 79 işçi şeklinde olacak.

Başvurular başladı

Milli Saraylar Başkanlığı 310 kamu personeli alımı için adaylar başvurularını 3 - 15 Ocak 2023 tarihleri arasında https://isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr adresi üzerinden yapabilecekler. Şahsen, kargo ya da posta yoluyla yapılan başvurular kabul edilmeyecektir.

KPSS şartı var

Sözleşmeli personel pozisyonlarına başvuru yapacak adaylardan mezun oldukları son okul türüne göre ilgili KPSS puan türünden en az 60 puan almaları şartı aranıyor.  

Başvuru genel şartları 

  • Başvuru özel şartlarına sahip olmak,
  • 657 sayılı Kanunun 48 inci maddesinin birinci fıkrasının (A) bendinin (1), (4), (5), (6) ve (7) numaralı alt bentlerinde belirtilen şartlara sahip olmak.
  • 18 yaşını tamamlamış olmak.
  • Güvenlik soruşturması ve arşiv araştırması sonucu olumlu olmak.
  • Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan emeklilik, yaşlılık veya malullük aylığı almaya hak kazanmamış olmak.
  • Herhangi bir kamu kurumunda çalışmakta iken görevden veya meslekten ihraç edilmemiş olmak.
  •  Askerlik durumu bakımından; askerlikle ilgisi bulunmamak, askerlik çağına gelmemiş bulunmak veya askerlik çağına gelmiş ise muvazzaf askerlik hizmetini yapmış yahut ertelenmiş olmak.
  •  657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 53 üncü madde hükümleri saklı kalmak kaydı ile görevini devamlı yapmasına engel olabilecek akıl hastalığı bulunmamak.

Milli Saraylar 231 sözleşmeli personel alımı ilanı detaylarına ulaşmak için TIKLAYIN

Milli Saraylar 79 işçi alımı ilanı detaylarına ulaşmak için TIKLAYIN