Mardin Artuklu Üniversitesine Büro Personeli ve Destek Personeli Alımı Yapılacak

Mardin Artuklu Üniversitesi tarafından KPSS taban puan şartı aranmadan büro personeli ve destek personeli kadrolarına personel alımı gerçekleştirilecektir.

Mardin Artuklu Üniversitesine Büro Personeli ve Destek Personeli Alımı Yapılacak

İki farklı unvanda Mardin Artuklu Üniversitesine personel alımı için ilan yayımlandı. Kadrolardan 4 tanesi büro personeli 3 tanesi de destek personeli pozisyonlarına ayrıldı.

Adaylar kadrolara 2020 KPSS B gurubu puan sırası esas alınarak sözleşmeli kadroya alınacaktır. Lisans mezunları için 2020 KPSS P3 puanı, ön lisans mezunları için 2020 KPSS P93 puanı, ortaöğretim mezunları için 2020 KPSS P94 puanına sahip olmak gerekiyor. Başvuru yapabilmek için herhangi bir taban puan şartı bulunmuyor.

Başvurular 21 Mart tarihi itibariyle başlamış olup son başvuru tarihi 2 Nisan 2022’dir. Başvurular şahsen yapılacak olup adayların https://www.artuklu.edu.tr/personel-daire-baskanligi adresinde bulunan Başvuru Talep Formunu bilgisayar ortamında doldurup, çıktısını alarak istenilen belgelerle birlikte 4 Nisan 2022 mesai bitimine (17.00) kadar Mardin Artuklu Üniversitesi Personel Daire Başkanlığı (Nur Mah. Diyarbakır Yolu Yenişehir Yerleşkesi, 47200 Artuklu/Mardin) adresine müracaat etmeleri gerekiyor.

Başvuru Koşulları

a. Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak,

b. Her kadro için belirlenmiş öğrenim şartlarını taşımak,

c. Kamu haklarından mahrum bulunmamak,

d. Türk Ceza Kanunu’nun 53. maddesinde belirtilen süreler geçmiş olsa bile; kasten işlenen bir suçtan dolayı bir yıl veya daha fazla süreyle hapis cezasına ya da affa uğramış olsa bile devletin güvenliğine karşı suçlar, Anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı suçlar, zimmet, irtikap, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, güveni kötüye kullanma, hileli iflas, ihaleye fesat karıştırma, edimin ifasına fesat karıştırma, suçtan kaynaklanan malvarlığı değerlerini aklama veya kaçakçılık suçlarından mahkum olmamak,

e. Erkek adaylar için askerlik durumu itibariyle; askerlikle ilgisi bulunmamak, askerlik çağına gelmemiş bulunmak, Askerlik çağına gelmiş ise muvazzaf askerlik hizmetini yapmış yahut ertelenmiş veya yedek sınıfa geçirilmiş olmak,

f. 657 sayılı Kanun'un 53. maddesi hükümleri saklı kalmak kaydıyla görevini devamlı yapmasına engel olabilecek akıl hastalığı bulunmamak,

g. Güvenlik soruşturması ve/veya arşiv araştırması olumlu olmak.

h KHK ile kamu görevinden çıkarılmamış olmak.

ı Herhangi bir Sosyal Güvenlik Kurumundan emeklilik veya yaşlılık aylığı almıyor olmak.

Destek Personeli (Temizlik) ve Destek Personeli (Bahçıvan) kadrosu için;

a.Görevini devamlı yapmasına engel olabilecek hastalık ve benzeri engelleri bulunmamak,

Alım Yapılacak Kadrolar ve Özel Koşullar

1 Ortaöğretim mezunu olup Hijyen Sertifikasına sahip olmak.

2 Ön lisans mezunu olup Salgın Döneminde Hijyen Kuralları, Etkili İletişim Teknikleri, Halkla İlişkiler ve Organizasyon, İş Yaşamında Etik Kurallar Geliştirme ve Uyum Eğitimi sertifikalarına sahip olmak.

3 Ortaöğretim mezunu olup Bahçıvanlık Sertifikasına sahip olmak.

4 Lisans mezunu olup MEB onaylı Bireysel Gelişim ve Kültürel Farkındalık Eğitimi, Kurumsal İletişim Geliştirme ve Uyum Eğitimi, MEB onaylı Diksiyon, Yönetici Asistanı, Etkili İletişim Teknikleri sertifikalarına sahip olmak.

5 Lisans mezunu olup Dijital Okuryazarlık Eğitimi, Dijital Becerilerin Geliştirilmesi, Kurumsal İletişim Geliştirme ve Uyum Eğitimi, İstatistiksel Süreç Kontrol, Bilgi ve Belge Yönetimi sertifikalarına sahip olmak.

6 Lisans mezunu olup Ürün ve Hizmet Maliyeti Hesaplama Geliştirme ve Uyum Eğitimi, Maliyet ve Yönetim Muhasebesi Geliştirme ve Uyum Eğitimi, Personel Bordro ve Özlük İşleri Eğitimi, Muhasebede Veri Tabanlı Program Kullanma Geliştirme ve Uyum Eğitimi sertifikalarına sahip olmak ve Muhasebe alanında en az 2 (iki) yıl tecrübesi olmak.

7 Lisans mezunu olup Satın Alma İşlemleri Geliştirme ve Uyum Eğitimi, Personel Bordro ve Özlük İşleri Eğitimi, Bilgisayarda Doküman Hazırlama, Dosyalama ve Arşivleme Geliştirme ve Uyum Eğitimi sertifikalarına sahip olmak.

Başvuru İçin İstenen Belgeler

1. Başvuru Talep Formu (http://www.artuklu.edu.tr adresinden alınacaktır.)

2. 2020 KPSS Sınav Sonuç Belgesi.

3. Nüfus Cüzdanı/ Kimlik Kartı aslı ve fotokopisi.

4. İkametgâh Belgesi (E-devlet üzerinden alınan kare kodlu belge kabul edilecektir.)

5. Diploma veya Geçici Mezuniyet Belgesinin aslı veya Noter onaylısı (E- devlet üzerinden alınan kare kodlu belge kabul edilecektir.) ,

6. Adli Sicil Kaydı (E-devlet üzerinden alınan kare kodlu belge kabul edilecektir.)

7. Erkek adaylar için Askerlik Durum Belgesi (E-devlet üzerinden alınan kare kodlu belge kabul edilecektir.)

8. Belgeler ve sertifikalar (Aslı veya E-Devlet üzerinden alınmış kare kodlu belge kabul edilecektir.)

9. Tecrübe istenilen pozisyonlar için meslek kodunu gösterir SGK hizmet dökümüyle birlikte resmi veya özel kuruluşlardan başvuru tarihleri içerisinde alınmış iş deneyim belgesi ıslak imzalı olarak başvuru formuna eklenecektir. SGK Hizmet dökümünde e-Devletten alınan kare kodlu belgeler kabul edilecektir. SGK Hizmet dökümünde yer alan meslek kodu ile tecrübe istenilen pozisyonun uyumlu olması gerekir.

10. Son 6 ay içinde çekilmiş 2 adet vesikalık fotoğraf.

KAMU İLANLARI VE MEMUR ALIMLARINDAN ANLIK OLARAK HABERDAR OLMAK İÇİN UYGULAMAMIZI İNDİRİN.

 

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZI TAKİP EDEREK TÜM İLANLARDAN ANINDA HABERDAR OLUN!

 /  /