KPSS'siz ve 50 KPSS ile Kamu Personeli Alımı-Son Başvuru: 5 Ekim 2018

KPSS'siz ve 50 KPSS şartı ile kamu personeli alımı yapılıyor. Diyanet tarafından yayımlanan ve farklı kadrolara yapılan alımın başvuru detayları haberimizde.

KPSS'siz ve 50 KPSS ile Kamu Personeli Alımı-Son Başvuru: 5 Ekim 2018

Diyanet İşleri Başkanlığı kamu personeli alımı başvurusu sona eriyor.

DİB tarafından Eylül ayında yayımlanan ilanda lisans ve ön lisans mezunu adaylar arasından 42 adet kamu personeli alımı yapılacağı bildirildi. Eylül ayı sonunda yayımlanan ilana başvurular 5 Ekim tarihine kadar alınacak. Söz konusu ilana başvuru yapmak isteyen adayların müracaatını 5 Ekim saat 16,30 'a kadar yapması gerekmektedir.

ALIM YAPILAN KADROLAR

Yayımlanan ilanda Diyanet İşleri Başkanlığı, 9 Büro Personeli, 2 Dizgi Operatörü, 4 Muhabir, 3 Redaktör, 1 İşaret Dili Tercümanı, 5 Kameraman, 2 Tashihçi, 4 Yönetmen ve 12 Mütercim alımı yapılacağı bildirildi.

KPSS ŞARTI

Yayımlanan ilanda KPSS şartı şu şekilde istendi: Ön lisans mezunları için 2016 yılı KPSS (B) grubu, lisans mezunları için 2018 yılı KPSS (B) grubu puan türü esas alınacak.

İşaret Dili Tercümanı, Kameraman, Tashihçi ve Yönetmen kadrolarına da mesleki uygulamalı sınav ile personel alımı yapılacak. Bu kadrolarda KPSS şartı yok.

GENEL ŞARTLAR

İlana başvuru yapacak adayların her kadro için 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 48 inci maddesinin (A) fıkrasında belirtilen genel şartları taşıyor olması gerekmektedir.

KPSS istenen kadrolar için KPSS'den en az 50 almış olmak.

MEZUNİYET VE ÖZEL ŞARTLAR

BAŞVURU

İlanlara başvurular önce internet üzerinden daha sonra şahsen alınmaktadır. Başvuru yapmak isteyen adayların aşağıdaki bağlantı adresi üzerinden müracaatını yapması gerekmektedir.

Başvuru ekranı için TIKLAYIN

Başvuruyu internet üzerinden yapan adayların aşağıdaki evrakları 5 Ekim saat 16,30 'a kadar bulundukları il müftülüğüne gitmesi gerekmektedir. 

YENİ MEMUR ALIMLARINDAN BİLDİRİM ALARAK HABERDAR OLMAK İÇİN;

Android uygulamamızı ücretsiz indirmek için >>>> TIKLAYIN

İOS uygulamasını ücretsiz indirmek için >>>> TIKLAYIN

Facebook grubumuza katılmak ve diğer adaylarla bilgi alış verişi yapmak için >>>> TIKLAYIN

Kamubulteni.com | Ankara - ÖZEL HABER