KPSS 2020/6 Tercih Kılavuzu Yayımlandı: Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Kamu Personeli Alımı Yapacak

Son dakika haberi: KPSS 2020 /6 tercih kılavuzu yayımlandı. Yayımlanan kılavuzda Çevre ve Şehircilik Bakanlığı bünyesine kamu personeli ataması yapılacağına yer verildi.

KPSS 2020/6 Tercih Kılavuzu Yayımlandı: Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Kamu Personeli Alımı Yapacak

Son dakika : KPSS tercih kılavuzu yayımlandı.

ÖSYM tarafından bir son dakika açıklaması yapıldı ve KPSS 2020/6 tercih kılavuzunun yayımlandığına yer verildi. Duyuru şu şekilde:

KPSS-2020/6 Çevre ve Şehircilik Bakanlığının Sözleşmeli Pozisyonlarına Yerleştirme Yapmak İçin Adaylardan Tercih Alınması

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı sözleşmeli pozisyonlarına, 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 4/B maddesine göre istihdam edilmek üzere yerleştirme yapılacaktır. Adaylar, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı KPSS-2020/6 Tercih Kılavuzuna saat 10.00'dan itibaren aşağıdaki bağlantıdan erişebileceklerdir.

Adaylar, tercihlerini 22-29 Nisan 2020 tarihleri arasında yapabileceklerdir. Tercih işlemleri, 29 Nisan 2020 tarihinde saat 23.59'da  sona erecektir.

Tercih işlemleri, Ek’te yer alan KPSS-2020/6 Tercih Kılavuzu kurallarına göre, ÖSYM'nin https://ais.osym.gov.tr internet adresinden T.C. Kimlik numarası ve aday şifresi kullanılarak bireysel olarak yapılacaktır. Adayların tercih işlemleri için kılavuzu dikkatlice incelemeleri gerekmektedir.

Genel Bilgiler

ÖN LİSANS PERSONEL ALIMI YAPILAN YERLER VE NİTELİK KODLARI

Ön lisans mezunu kadrolar için Tıklayın.PDF

ÖN LİSANS NİTELİK KODLARI

Ön lisans 3301 nitelik kodu nedir? İşte o kod.

LİSANS MEZUNU PERSONEL ALIMI YAPILAN KADROLAR , ALIM YAPAN YERLER VE NİTELİK KODLARI

Lisans kadrolar için Tıklayın.PDF

LİSANS NİTELİK KODLARI