Son dakika: 12 bin sağlık personeli alımı kılavuzu yayımlandı.
ÖSYM bir son dakika açıklamasında bulundu. Ölçme Seçme ve Yerleştirme Merkezi Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada 12 bin sağlık personeli alımı başvurusunun başladığına yer verildi. KPSS puanı ile mülakatsız yapılacak sözleşmeli sağlık personeli alımında başvurular ais.osym.gov.tr adresi üzerinden alınmaya başladı.
BRANŞ-UNVAN DAĞILIMI
Sağlık Bakanlığı 12 bin sözleşmeli personel alımı branş dağılımı şu şekilde:
ÖSYM DUYURUSU
ÖSYM'den yapılan son dakika açıklaması ve tercih kılavuzu şu şekilde:
KPSS-2020/14 Sağlık Bakanlığının Sözleşmeli Pozisyonlarına Yerleştirme Yapmak İçin Adaylardan Tercih Alınması
Sağlık Bakanlığının sözleşmeli pozisyonlarına, 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 4/B maddesine göre istihdam edilmek üzere yerleştirme yapılacaktır. Adaylar, Sağlık Bakanlığı KPSS-2020/14 Tercih Kılavuzuna saat 11.00'den itibaren aşağıdaki bağlantıdan erişebileceklerdir.
Adaylar tercihlerini, 01 - 07 Aralık 2020 tarihleri arasında yapabileceklerdir. Tercih işlemleri, 07 Aralık 2020 tarihinde saat 23.59'da sona erecektir.
Tercih işlemleri, Ek’te yer alan KPSS-2020/14 Tercih Kılavuzu kurallarına göre, ÖSYM'nin https://ais.osym.gov.tr internet adresinden T.C. Kimlik numarası ve aday şifresi kullanılarak bireysel olarak yapılacaktır. Adayların tercih işlemleri için kılavuzu dikkatlice incelemeleri gerekmektedir.
- Genel Bilgiler
- TABLO-1. 663 SAYILI KHK'NIN 45/A MADDESİ UYARINCA ATAMA YAPILACAK SÖZLEŞMELİ SAĞLIK PERSONELİ POZİSYONLARI (ORTAÖĞRETİM MEZUNLARI İÇİN)
- TABLO-2. 663 SAYILI KHK'NIN 45/A MADDESİ UYARINCA ATAMA YAPILACAK SÖZLEŞMELİ SAĞLIK PERSONELİ POZİSYONLARI (ÖN LİSANS MEZUNLARI İÇİN)
- TABLO-3. 663 SAYILI KHK'NIN 45/A MADDESİ UYARINCA ATAMA YAPILACAK SÖZLEŞMELİ SAĞLIK PERSONELİ POZİSYONLARI (LİSANS MEZUNLARI İÇİN)
- Ortaöğretim Mezunları İçin Nitelik Kodları
- Ön Lisans Mezunları İçin Nitelik Kodları
- Lisans Mezunları İçin Nitelik Kodları
Bilgi alış verişi için TIKLAYIN
HAKSIZLIK ! KPSS ORTAÖĞRETİM AÇIKLANMADAN ALIM YAPILIYOR, NEDENBİZ 2020 SINAV PUANIMIZ İLE BAŞVURAMIYORUZ??? ADALETİNİ SEVDİĞİM TÜRKİYE....
Peki en son kpps ye ğirenler 24 aralıkda sonuçlar a çıklanacak bunlar ne olacak acaba
Ortaöğretim kpss girenler boşuna mı çalıştı onlisans lisans bekledi haksızlık değil midir bu ???
Biyomedikal yine listede yerini alamadı. Madem alım yapılmayacak neden o bölümü açıyorsunuz. Biyomedikal içinde kadro açılmasını istiyoruz.
2015-2016 yılı mıydı tam hatırımda değil, lisans mezunları, lisans kpss puanı ile ön lisans sağlık bölümü de okudularsa o sağlık bölümünden atama hakkı verildi ama bir yıl sonra kaldırıldı. Tekrar öyle bir hak verilir mi acaba.
bu ne ya millet kerizmi kpss ye girdi daha sonuclar ac8klanmadi adaletsiz turkiyee
Neden acil ve afet yönetim yok
tıbbı sekreterlik için tercih yapamıyorum. tıbbı dokümantasyon ve sekreterlik mezunu olmama rağmen mezun değilsiniz diyor böyle saçmalık olamaz