KPSS 2019/8 ile Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'na Sözleşmeli Personel Alımı Tercih Süreci Sona Eriyor

Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS) ile Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'na sözleşmeli kamu personeli alımı için 18 Aralık 2019 tarihinde başlayan tercih işlemleri 25 Aralık saat 23.59 itibariyle sona erecek. Adaylar tercih ücretini 26 Aralık 2019 tarihine kadar ÖSYM'nin resmi sayfası üzerinden ödeyebilecekler.

KPSS 2019/8 ile Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'na Sözleşmeli Personel Alımı Tercih Süreci Sona Eriyor

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'na lisans mezunlarından sözleşmeli personel alımı için tercih sürecinde son saatlere girildi.

Bakanlık duyurusunda, "Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 4/B maddesine göre istihdam edilecek sözleşmeli pozisyonlara yerleştirme yapılacaktır." ifadelerine yer verilmiş, tercih işlemleriyle ilgili, "Adaylar tercihlerini 18-25 Aralık 2019 tarihleri arasında internet yoluyla ÖSYM’ye gönderebileceklerdir. İnternetten tercih gönderme işlemleri 25 Aralık 2019 tarihinde saat 23.59’da sona erecektir. Bu süre uzatılmayacaktır." denilmişti.  

Tercih için gerekli şartlar ve kontenjan dağılımına da yer verilen resmi duyuruda tercih ücretiyle ilgili, "Adaylar, tercihlerinin sisteme kaydını yaptıktan sonra kılavuzun son sayfasında belirtilen bankalardan birine veya ÖSYM’nin internet sayfasında yer alan “ÖDEMELER” alanından kredi kartı /banka kartı ile yerleştirme ücretini (20,00 TL) yatıracaklardır. Yerleştirme ücreti ödeme işlemleri, bankadan ödeme yapacak olan adaylar için 26 Aralık 2019 tarihinde mesai saati bitiminde; ÖSYM’nin internet sayfasında e-İŞLEMLER’de yer alan “ÖDEMELER” alanından kredi kartı/banka kartı ile ödeme yapacak olan adaylar için 26 Aralık 2019 tarihinde saat 23.59’da sona erecektir. Bu süre içinde yerleştirme ücretini yatırmayan adayların bu yerleştirme için yapmış oldukları tercihleri geçersiz sayılacak, sistemden silinecek, bu tercihler yerleştirme işlemine alınmayacaktır." uyarısında bulunuldu.

Adaylar tercih kılavuzu ,tercih edilebilecek pozisyonlar ve daha fazla detaya ÖSYM'nin www.osym.gov.tr adresinden erişim sağlayabilecek.