Kastamonu Üniversitesine 47 Koruma ve Güvenlik Destek Personeli ve Teknisyen Alımı Yapılacak

Resmi Gazetede yayımlanan ilanla Kastamonu Üniversitesine en az ortaöğretim mezunu 47 sözleşmeli personel alımı yapılacak.

Kastamonu Üniversitesine 47 Koruma ve Güvenlik Destek Personeli ve Teknisyen Alımı Yapılacak

Bugün yayımlanan ilanla Kastamonu Üniversitesine üç farklı unvanda toplamda 47 sözleşmeli kamu personeli alımı yapılacak. İkamet şartının aranmadığı kadrolar için ilgili KPSS türünden 50 ve üzeri puan almış olmak gerekiyor.

Başvuru Tarihi ve Şekli

Başvurular e-Devlet Kapısı üzerinden “Kastamonu Üniversitesi - Kariyer Kapısı Kamu İşe Alım” hizmeti veya “Kariyer Kapısı” https://isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr internet adresi üzerinden 31.03.2022-14.04.2022 (23:59) tarihleri arasında alınacak. Şahsen başvuru kabul edilmeyecektir.

Alım Yapılacak Kadrolar ve Nitelikleri

Başvuru Ortak Şartları

1-657 sayılı DMK’nın 48’inci maddesinde yer alan şartları sağlamak,

2-Askerlikle ilgisi bulunmamak, askerlik çağına gelmemiş bulunmak, askerlik çağına gelmiş ise muvazzaf askerlik hizmetini yapmış yahut ertelemiş olmak,

3-İhtiyaç halinde vardiyalı çalışma düzenine uyum göstermek,

4-Herhangi bir Sosyal Güvenlik Kurumundan emeklilik veya yaşlılık aylığı almıyor olmak,

5-Tercih edilecek pozisyonun karşısında yer alan şartları müracaat tarihinin son günü itibariyle taşıyor olmak ve belgelendirmek,

6-657 sayılı DMK’nın 53. maddesi hükümleri saklı kalmak kaydıyla başvuruda bulunulan sözleşmeli personel pozisyonunda görevini devamlı yapmasına ve tam zamanlı çalışmasına engel olabilecek vücut veya akıl hastalığı bulunmamak. (Bu durum memuriyete girişte tam teşekküllü hastanelerden alınacak raporla tespit olunur.)

7-Adaylar aynı ilan dönemi içerisinde özel şartlarını taşıdığı sadece bir ilana müracaat edebilecektir.

Başvuru İçin Sisteme Yüklenmesi Gereken Belgeler

  1. Kimlik Bilgileri
  2. İletişim Bilgileri
  3. Fotoğraf
  4. Adli Sicil Bilgileri
  5. Üniversite Mezuniyet Bilgileri (Ortaöğretim mezunlarının mezuniyet belgelerini diğer belgeler kısmına yüklemeleri gerekmektedir)
  6. Askerlik Bilgileri
  7. KPSS Bilgileri
  8. İlan Edilen Kadroya Bağlı Olarak İstenen Diğer Belgeler (Sağlık Beyan Formu, Barkodlu SGK Hizmet Dökümü, Görev ve Pozisyon Bilgisini İçerir Çalıştığı Kurum ve Kuruluştan Alınacak Onaylı Belge, Özel Güvenlik Görevlisi Silahlı/Silahsız Kimlik Kartı, Koruma ve Güvenlik Kadrosu İçin Boy ve Kilo Ölçüm Raporu, Şoför Kadrosu İçin Sürücü Belgesi, KÜ-2-14 Numaralı İlana Yönelik Çelik veya Metal Kaynakçı Belgesi, KÜ-2-7 Numaralı İlana Yönelik Isı ve Ses Yalıtımı, Çelik Yapı ve Teknik Ressamlık Belgesi)

KAMU İLANLARI VE MEMUR ALIMLARINDAN ANLIK OLARAK HABERDAR OLMAK İÇİN UYGULAMAMIZI İNDİRİN.

 

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZI TAKİP EDEREK TÜM İLANLARDAN ANINDA HABERDAR OLUN!

 /  /