Karamanoğlu Mehmet bey Üniversitesi Lise Önlisans Lisans 59 Sözleşmeli Personel Alıyor

Karaman'da bulunan Karamanoğlu Mehmet bey Üniversitesi Resmi Gazete 'de yayımladığı ilana göre lise önlisans ve lisans mezunu adaylar arasından farklı mesleklerden toplamda 59 sözleşmeli personel alımı yapacağını duyurdu. İşte alım yapılacak meslekler...

Karamanoğlu Mehmet bey Üniversitesi Lise Önlisans Lisans 59 Sözleşmeli Personel Alıyor

Karamanoğlu Mehmet bey Üniversitesi Lise Önlisans Lisans 59 Sözleşmeli Personel Alıyor

Kamu Üniversiteleri sözleşmeli personel alımlarına devam ederken, az önce Resmi Gazete 'de yayımlanan alım ilanına göre Karaman'da bulunan Karamanoğlu Mehmet bey Üniversitesi lise önlisans ve lisans mezunu adaylar arasından farklı mesleklerden toplamda 59 sözleşmeli personel alımı yapacağını duyurdu.

Alım yapılacak meslekler aşağıdaki gibidir 

  • Biolog - 2 Kişi 
  • Laborant - 1 Kişi 
  • Diğer Sağlık Personeli - 1 Kişi 
  • Destek Personeli - 18 Kişi 
  • Mühendis - 3 Kişi 
  • Büro personeli - 15 Kişi 
  • Tekniker - 5 Kişi
  • Teknisyen - 2 Kişi 
  • Güvenlik - 10 Kişi
  • Programcı - 2 Kişi

Başvurular ne zaman ve nasıl yapılacak ? 

Adaylar başvurularını 01.08.2022 tarihi saat 17.00’ a kadar Üniversitenin https://kmu.edu.tr web sayfasında duyurular bölümünden elektronik ortamda yapacaklardır. Başvuruda kimlik, e-Devlet Kapısından da alınabilecek mezuniyet belgesi, KPSS sonuç belgesi, tecrübe belgesi, SGK tescil ve hizmet dökümü ve ilave belgeleri sisteme okunaklı şekilde yüklenmesi gerekmektedir. Şahsen veya posta/kargo ile yapılan başvurular kabul edilmeyecektir.

Adaylardan istenecek genel ve özel şartlar aşağıdaki gibidir

  1. Başvuracak adayların yukarıda belirtilen özel şartlar ile 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 48’inci maddesinde belirtilen şartları taşıyor olmak.
  2.  Herhangi bir Sosyal Güvenlik Kurumundan emeklilik veya yaşlılık aylığı almıyor olmak.
  3.  Adayın başvurduğu unvan niteliğine göre KPSS (B) grubu sınavına girmiş olmak. Lise mezunları için 2020 KPSS (P94), önlisans mezunları için 2020 KPSS (P93) ve lisans mezunları için 2020 KPSS (P3) puan türü esas alınacaktır.
  4. Tecrübe istenen pozisyonlar için adaydan başvuruda bulunacakları pozisyonda çalıştıklarını gösterir belgenin (Kaşe ve ıslak imzalı onaylanmış veya barkotlu hizmet belgesi) taranarak sisteme yüklenmesi gerekecektir.
  5. 18 yaşını doldurmuş olup 01 Ocak 1992 ve sonrasında doğmuş olmak,
  6. Tecrübe istenen pozisyonlar için adaylardan başvuruda bulunacakları pozisyonda çalıştıklarını gösterir belgenin kontrolü amacıyla htps://www.turkiye.gov.tr/sgk-tescil-ve-hizmetdokumu adresinden alınan barkotlu belgenin indirilerek sisteme yüklenmesi gerekecektir.
  7. Yetki belgesi/sertifika istenen pozisyonlar için adaylardan başvuruda bulunacakları pozisyon için istenen belgelerin taranarak sisteme yüklenmesi gerekecektir.

Karamanoğlu Mehmet bey Üniversitesi Lise Önlisans Lisans 59 Sözleşmeli Personel alımı ilanının detaylarına ulaşmak için TIKLAYIN