Kamuya Mülakatsız Büro Memuru ve Personel Alımı Başvurusu Başladı

KPSS puan sınırı olmadan kamuya personel alımı yapılacak. 3 üniversiteye yapılan personel alımının başvuru bilgileri ve başvuru detayları yazımızda.

Kamuya Mülakatsız Büro Memuru ve Personel Alımı Başvurusu Başladı

3 üniversiteye 50 KPSS ile büro memuru, şoför , mühendis ve personel alımı.

3 Üniversite bugün Resmi Gazete 'de duyuru yayımladı. Yayımlanan duyurularda en az lise mezunları arasından sözleşmeli kamu personeli alımı yapılacağına yer verildi. Sağlık Bilimleri Üniversitesi Rektörlüğü, Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Rektörlüğü ve Batman Üniversitesi Rektörlüğü tarafından yayımlanan kamu personeli alımı duyurularının detayları haberimizde.

ilanlar yayımlanıyor. Takip için TIKLAYIN

BAŞVURU GENEL ŞARTLARI

657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 4. maddesinin (B) fıkrasına göre istihdam edilmek üzere 06.06.1978 tarihli ve 7/15754 sayılı Kararnameye ekli 28.06.2007 tarih ve 26566 sayılı Resmi Gazete' de yayımlanan Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına İlişkin Esaslarda Değişiklik Yapılmasına Dair Esaslar'da yer alan ek 2'inci maddenin (b) fıkrasına göre yapılan personel alımında başvuru şartları şu şekilde:

- Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak.

- Başvuru tarihi itibariyle 18 yaşını tamamlamış olmak.

- Kamu haklarından mahrum bulunmamak.

- Türk Ceza Kanununun 53. Maddesinde belirtilen süreler geçmiş olsa bile; kasten işlenen bir suçtan dolayı bir yıl veya daha fazla süreyle hapis cezasına ya da affa uğramış olsa bile devletin güvenliğine karşı suçlar, Anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı suçlar, milli savunmaya karşı suçlar, devlet sırlarına karşı suçlar ve casusluk, zimmet, irtikap, rüşvet, hırsızlık,  dolandırıcılık, sahtecilik, güveni kötüye kullanma, hileli iflas, ihaleye fesat karıştırma, edimin iflasına fesat karıştırma, suçtan kaynaklanan mal varlığı değerini aklama veya kaçakçılık suçlarından mahkum olmamak.

- Erkek adayların askerlikle ilişkisi bulunmaması (askerliğini yapmış veya tecil ettirmiş

olmak).

- 657 sayılı Kanunun 53 üncü maddesi hükümleri saklı kalmak kaydıyla görevini devamlı yapmasına engel olabilecek akıl hastalığı bulunmamak.

- Son 1 (bir) yıl içerisinde sözleşmeli personel olarak istihdam edilenlerden, hizmet sözleşmesi esaslarına aykırı hareket etmesi nedeniyle kurumlarınca sözleşmelerinin feshedilmemiş olması veya sözleşme dönemi içerisinde Bakanlar Kurulu kararı ile belirlenen istisnalar hariç sözleşmesini tek taraflı feshetmemiş olmak.

- Belirtilen öğrenim düzeylerinin birinden mezun olmak, aranan nitelikleri taşımak ve belgelendirmek.

- Başvuran adaylarda Lisans mezunları için 2018 KPSS P3 puanı, Ön Lisans mezunları için 2018 KPSS P93, Orta Öğretim Mezunları için 2018 KPSS P94 puan türüne bakılarak değerlendirme yapılacaktır. Puanların eşit olması halinde mezuniyet tarihi önce olan bunun da eşit olması halinde yaşı büyük olan adaya öncelik tanınacaktır. Ayrıca deneyim şartı istenilenlerin çalışma süreleri ve belgelerin asılları değerlendirilecektir.

- Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan emeklilik veya yaşlılık aylığı almıyor olmak

ÖZEL ŞARTLAR ve BAŞVURU

Üniversitelerin personel alımında özel şartlar şu şekilde:

Sağlık Bilimleri Üniversitesi Rektörlüğü

Başvuru http://www.sbu.edu.tr adresindeki Başvuru Formu’nun bilgisayar ortamında doldurularak 15 gün içinde Sağlık Bilimleri Üniversitesi Personel Daire Başkanlığı (Hamidiye Külliyesi, Tıbbiye Cad. No:38 Selimiye, Üsküdar, İstanbul) adresine şahsen yapılması ile gerçekleştirilecek. 
1. Başvuru Talep Formu
2. 2018 KPSS (B) Sınav Sonuç Belgesi
3. Nüfus Cüzdanı Aslı ve Fotokopisi
4. İkametgâh Belgesi (E-Devlet üzerinden alınan belge kabul edilecektir.)
5. Diploma veya Geçici Mezuniyet Belgesinin Aslı veya Noter Onaylısı (E- Devlet üzerinden alınan belge kabul edilecektir.)
6. İstenilen Alanda Çalıştığını Gösterir Deneyim Belgesi-Yazısı ve SGK Hizmet Dökümü (Adaylardan istenilen iş tecrübeleri ilan şartlarında belirtilen mezuniyetler sonrası olmalıdır.)
7. Adli Sicil Kaydı (E-Devlet üzerinden alınan belge kabul edilecektir.)
8. Askerlik Durum Belgesi (Erkek Adaylar İçin) (E-Devlet üzerinden alınan belge kabul edilecektir.)
9. Özgeçmiş, belgeler ve sertifikalar.
10. Fotoğraf (2 Adet)

Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi

İlan Başvuru Tarihleri: 20 Temmuz – 7 Ağustos 2020 (hafta sonu ve bayram tatilinde başvuru alınmayacaktır.) Başvuru Sonuçlarının Açıklanma Tarihi: 14 Ağustos 2020 Başvuru Şekli: www.bilecik.edu.tr den ilan tarihi itibariyle temin edilecek başvuru formu ve istenilen belgelerle birlikte Personel Dairesi Başkanlığına şahsen müracaat etmeleri gerekmektedir

1. Başvuru formu (www.bilecik.edu.tr adresinden temin edilecektir.) 2. 2018 KPSS (B) grubu sınav sonuç belgesi, 3. Mezuniyet Belgesi (e-devlet üzerinden alınan belge kabul edilecektir.) 4. Nüfus Cüzdanı fotokopisi (ön yüzü) 5. Bir adet fotoğraf (son altı ay içinde çekilmiş) 6. Adli Sicil Kaydı (e-devlet üzerinden alınan belge kabul edilecektir.) 7. Erkek adaylar için Askerlik Durum Belgesi (e-devlet üzerinden alınan belge kabul edilecektir.) 8. Özel şartlarda istenen diğer belgeler ( SGK Hizmet Dökümü, Sertifika v.s.)

Batman Üniversitesi

Batman Üniversitesi resmi internet sayfası www.batman.edu.tr'den temin edilecek başvuru formu ve istenilen belgelerle birlikte Üniversite Personel Daire Başkanlığına şahsen veya mail yoluyla ([email protected]) başvurular yapılacak.

1-Başvuru Formu 2- Nüfus cüzdanı aslı ve fotokopisi. 3- Diploma veya mezuniyet belgesi aslı ve fotokopisi. 4- Nitelikler bölümünde istenilenlerin çalışma süreleri ve belgelerin asılları. 5- SGK Hizmet Dökümü. 6- Erkek adaylar için askerlik durum belgesi. 7- 1 adet vesikalık fotoğraf. 8- Yabancı Dil Puanı

KAMU İLANLARINDAN HABERDAR OLMAK İÇİN UYGULAMAMIZI İNDİRİN:

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN