İşte Hazine ve Maliye Bakanlığı Personel Alımı Başvuru Linki (Büro Memuru-Destek Personeli-Güvenlik Görevlisi Tekniker)

Hazine ve Maliye Bakanlığı bünyesine , farklı kadrolarda istihdam etmek üzere personel alımı yapılıyor. Başvurusu internet üzerinden yapılan personel alımının detayları yazımızda.

İşte Hazine ve Maliye Bakanlığı Personel Alımı Başvuru Linki (Büro Memuru-Destek Personeli-Güvenlik Görevlisi Tekniker)

İşte Hazine Maliye Bakanlığı personel alımı başvuru ekranı.

Haizne ve Maliye Bakanlığı 53 kamu personel ialımı yapacağını duyurmuştu. 06/06/1978 tarihli ve 7/15754 sayılı Bakanlar Kurulu Kararı ile yürürlüğe giren “Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına İlişkin Esaslar” ın Ek 2 nci maddesinin birinci fıkrasının (c) bendi gereğince Bakanlığın merkez teşkilatı İstanbul hizmet birimlerinde 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 4 üncü Maddesinin (B) fıkrasına göre istihdam etmek üzere yapılacak personel alımında başvurular intenret üzerinden alınmaya devam ediliyor.

ALIM YAPILAN KADROLAR

BÜRO PERSONELİ - BİLGİSAYAR İŞLETMENİ 3 KİŞİ
DESTEK PERSONELİ - YARDIMCI HİZMETLİ 25 KİŞİ
DESTEK PERSONELİ - ŞOFÖR 2 KİŞİ
KORUMA VE GÜVENLİK GÖREVLİSİ 15 KİŞİ
TEKNİKER - ELEKTRİK 3 KİŞİ
TEKNİKER - İNŞAAT 2 KİŞİ
TEKNİKER - SIHHİ TESİSAT 2 KİŞİ
TEKNİKER - İKLİMLENDİRME 1  KİŞİ

BAŞVURU ŞARTLARI

a) 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 48 inci maddesinde belirtilen genel şartları taşımak,
b) Sınavın yapıldığı yılın Ocak ayının birinci günü itibarıyla otuz beş (35) yaşını doldurmamış olmak (01/01/1985 tarih ve sonraki doğumlular başvurabilecektir),
c) ÖSYM tarafından 2018 yılında yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavına (KPSS) katılmış ve özel şartlar bölümünde belirtilen geçerli puana sahip olmak,
ç) Başvuruyu süresi içerisinde yapmış olmak

ÖZEL ŞARTLAR

BAŞVURU

İlana başvurular Hazine ve Maliye Bakanlığı 'nın resmi internet adresi, sınav başvurusu kısmından alınıyor.

Başvuru duyurusu şu şekilde:

Hazine ve Maliye Bakanlığı Personel Genel Müdürlüğü Sınav Başvuru Sisteminde yer alan Sınavlara Başvuruda bulunabilmek için Sınav Başvuru Sistemine kayıt olmalısınız. Kayıt olabilmek için öncelikle Güncel Sınava ait yaş şartını taşımalısınız. Güncel sınav bilgilerine, Güncel Sınav Bilgileri bölümünden erişilebilirsiniz.

Ayrıca sisteme kayıt olabilmek için geçerli bir e-posta adresine sahip olmalısınız. E-posta adresinin sürekli kullandığınız, açık bir adres olması önemlidir. Başvuru sırasında kullandığınız e-posta adresi, sisteme kayıt sürecinin yanısıra başvuru ve sınav süreçlerinde de kullanılacaktır. Sınavlarla ilgili yapılacak tüm yazışmalar ve bilgilendirmeler bu e-posta adresi kanalıyla yapılacaktır.

Kayıt aşamasında öncelikle sizden kimlik bilgilerinizi girmeniz istenecektir. Girdiğiniz kimlik bilgileri, İç İşleri Bakanlığı Kimlik Paylaşım Sistemi üzerinden alınan veriler ile karşılaştırılacaktır. Bilgilerin eşleşmesi durumunda Sınav Bilgi Sistemine kaydınız yapılacaktır. Giriş şifreleri kayıt işleminin tamamlandıktan sonra sayfada gösterilecektir ve ayrıca e-posta adresinize şifreniz ve bilgilendirmelere ilişkin bir ileti de gönderilecektir.

Başvurular https://sinav.hmb.gov.tr/ adresinden alınıyor.