İçişleri Kamu Personeli Alımı Başvuru Ekranı Açıldı

İçişleri Bakanlığı sözleşmeli kamu personeli alımı başvuru ekranı açıldı. Yayımlanan ilanın detayları, başvuru şartları ve başvuru ekranı haberimizin devamında.

İçişleri Kamu Personeli Alımı Başvuru Ekranı Açıldı

İçişleri Bakanlığı personel alımı başvuru ekranı açıldı.

İçişleri tarafından geçtiğimiz hafta Devlet Personel Başkanlığı resmi internet sayfası aracılığıyla bir ilan yayımlandı. Yayımlanan ilanda bilişim personeli kadrosunda istihdam etmek üzere 57 adet sözleşmeli personel alımı yapılacağı bildirildi. Yayımlanan duyuruda başvuruların 1 Ekim günü başlayacağına yer verildi.

MEZUNİYET ŞARTI

İçişleri bakanlığı sözleşmeli bilişim personeli alımı başvurusu yapacak adayların fakültelerin dört yıllık bilgisayar mühendisliği, yazılım mühendisliği, elektrik mühendisliği, elektronik mühendisliği, elektrik-elektronik mühendisliği ve endüstri mühendisliği bölümlerinden ya da fen-edebiyat, eğitim ve eğitim bilimleri fakültelerinin, bilgisayar ve teknoloji üzerine eğitim veren bölümleri ile istatistik, matematik ve fizik bölümlerinden ya da bunlara denkliği Yükseköğretim Kurulunca kabul edilmiş yurt dışındaki yükseköğretim kurumlarından mezun olması gerekmektedir.

Bilgisayar çevre birimlerinin donanımı ve kurulan ağ yönetimi ve güvenliği hakkında bilgi sahibi olmaları kaydıyla güncel programlama dillerinden en az ikisini bildiğini belgelemek,

Erkek adaylar için muvazzaf askerlik çağına gelmemiş veya askerlik çağına gelmiş ise muvazzaf askerlik hizmetini yapmış veya muaf veya ertelenmiş ya da yedek sınıfa geçirilmiş olmak.

BAŞVURU KILAVUZU VE ÖZEL ŞARTLAR

İçişleri Bakanlığı 57 personel alımı başvuru özel şartları ve başvuru kılavuzu için TIKLAYIN

BAŞVURU EKRANI AÇILDI

İçişleri Bakanlığı tarafından yapılan son dakika açıklamasında sözleşmeli bilişim personeli alımı başvurularının alınmaya başladığına yer verildi. İnternet üzerinden alınan başvurular için adayların aşağıdaki linkten müracaatını yapması gerekmektedir.

Başvuru ekranı için TIKLAYIN

YENİ MEMUR ALIMLARINDAN, KAMU PERSONELİ ALIMLARINDAN VE DAHA FAZLASINDAN HABERDAR OLMAK İÇİN;

ANDROİD UYGULAMAMIZI ÜCRETSİZ İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN

İOS UYGULAMAMIZI ÜCRETSİZ İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN

Kamubulteni.com | Ankara