İçişleri Bakanlığı'ndan 1660 Kamu Personeli Alımı Açıklaması

İçişleri Bakanlığı tarafından yapılan son dakika açıklamasında 2021 yılında yapılması planlanan personel alımlarına değinildi.

İçişleri Bakanlığı'ndan 1660 Kamu Personeli Alımı Açıklaması

İçişleri Bakanlığı 'ndan 1660 personel alımı açıklaması.

İçişleri Bakanlığı 2021 yılı Performans Programı yayımlandı. Yayımlanan performans programına baktığımızda 2021 yılı içinde yapılması planlanan personel alımına yer verildiği görüldü. 

Söz konusu duyuru şu şekilde:

"Bakanlığımız insan kaynaklarının nicel durumu ve niteliğine ilişkin mevcut bilgiler ile 2021 yılı hedefleri aşağıda tablolar halinde sunulmuştur.

Bakanlığımız merkez ve taşra teşkilatlarında görevli personelimizin hizmet sınıfları itibariyle dağılımı ile 2021 yılı içerisinde yine hizmet sınıfları itibariyle alımı planlanan personel sayılarına ilişkin bilgiler aşağıda gösterilmektedir

100 KAYMAKAM ALINACAK

Buna göre baktığımızda kaymakam olarak 2021 yılında 100 personel alımı yapılacağı görüldü. 

SÖZLEŞMELİ PERSONEL

Toplamda 1500 sözleşmeli personel, Genel İdare Hizmetleri sınıfına ise 60 personel alımı yapılacağı belirtildi. Geçen Ocak ayında 1772 personel alımı ilanı yayımlanmış ve başvuru sonuçları açıklanmıştı. 1560 personelin bu kapsamda mı olduğu yoksa yeni onun haricinde 1500 yeni personel alımı mı yapılacağı henüz netleşmedi.

Ancak nüfus müdürlüklerine uzun süredir yapılmayan personel alımının bu yıl yapılması bekleniyor. İlan geldiğinde haberdar olmak için aşağıdaki linklerden uygulamamızı indirin

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN